395733.jpg

Kanafileet nuijin hieman ohuemmiksi ja paistoin pannulla ohjeen mukaan. Kastikkeeksi keittelin seuraavaa:

nokare rasvaa
1 tl currya
2 dl vettä
1,5 rkl maissijauhoja
1/2 kanaliemikuutio
2 dl ruokakermaa
(liki purkki smetanaa)

Sulata kasarin pohjalla rasvanokare, lisää curryjauhe ja pyöräytä (curryn väri korostuu ja kaunistuu rasvassa), lisää vesi,  maissijauho ja kanaliemikuutio. Anna kiehahtaa ja lisää kerma. Itse nakkasin sekaan vielä avatun smetanapurkinkin kun oli menossa vanhaksi. Anna kiehua vielä hetki miedolla lämmöllä.

Lisänä meillä oli riisiä ja pannulla pyöriteltyjä wok-kasviksia joihin olen kovasti tykästynyt viime aikoina. Erittäin helppo, nopea ja hyvä ruoka.