Vanha totuus, minkä teet. Ei kahta ilman kolmatta jne. Eli lauantain tosi paskan tapahtuman päälle eilinen ei näyttänyt juuri paremmalta iltaa kohti mennessä. Tosin vahingot olivat, onnellista kyllä, materiaalisia. Tietokone sanoi sopimuksen irti. Virrat lähti ja takaisin en saanut. Onneksi poikien huoneeseen saatiin hankittua kakkoskone syksyllä, joten siirsin heidän myllynsä olkkariin. Pojat siitä eivät yllättäen ilahtuneet mutta minkäs teet, äiti määrää, lapset häärää.

Tänään päivällä lähdin kauppaan vauhdilla hakemaan vähän jotain. Vuorossa vahinko numero kolme. Auton ajotietokone ilmoitti kaupan pihasta lähtiessä "jarruvika! Huolla heti!" Just joo niin hienoo! Missä, miten ja milloin. Tulin kotiin, onneksi matka ei ollut pitkä, jarruttelin varovasti ja toivoin että ABSn varoitusvalo sammuisi. Ei sammunut ei. Tosin jarrutkin toimivat.

Kotona aikani asiaa tuskailtuani ja mahdollista huoltopaikkaa mietittyäni mies tuumasi vierestä, et sitten siitä auton ohjekirjasta katsonut... No hups, eipä tullut mieleen. Hain kirjan, etsin oikean sivun ja kehotuksena oli käynnistää auto uudestaan. Mikäli valo ei syty niin kyseessä on ollut tilapäinen toimintahäiriö joka ei edellytä jatkotoimenpiteitä. Pakkohan sekin oli testata ja kas, ei valoa, ei varoituksia. Nolo nolo nolo. Olipa hyvä etten ehtinyt soittaa huoltoon.

Niin ja se tietokone. Se tosiaan on rikki rikki. Tuttava joka on meidän luottokorjaaja koneen suhteen, tuli katsomaan ja tuumi saman mitä olin epäillyt, virtalähde ainakin hajalla. Kabut, valmis. Otti koneen kainaloon ja lähti. Kone kotiutuu huomenna, mikäli ei lisävikoja löydy. Päivitettynä uutta ehommaksi eli käyttöjärjestelmä vaihtuu samalla tuoreempaan.

Kolme täynnä, nyt on pakko loppua hetkeksi negtiiviset tapahtumat.