Tylsistyminen. Pitäisi päästä hakemaan lankoja kaupasta, ja kaivaa joku villapusero-ohje. Jos vaikka kutoisi prinsessalle puseron tässä aikansa kuluksi. Paremmin se aika siinäkin menisi kuin vain miettiessä mitä tekisi. Villasukkia on tullut kudottua jo niin monet tälle talvelle että jotenkin kaipaa vaihtelua. Mitään isompaa vaatekappaletta ei olekaan tullut tehtyä sitten kymmeneen vuoteen. Silloin kudoin itselleni villapusron.

Poika 12v paistoi jauhelihan lihaperunasoselaatikkoon. Ruoanlaiton terkka salli eli leipominenkin varmaan ok... Kai. Jos vaikka sämpylöitä pyöräyttäisi kun eilen jäi kaurapuuroakin sopiva tilkka taikinaan laitettavaksi. Ja niin, vaniljakreemijauhe on vielä testaamatta eli dallaspullia... Siinä hommassa saisi mukavasti aamupäivän hukattua. Tosin tämäkin on hauskaa ajankulua, blogin päivittäminen. Juttuakin riittää aina vaan mutta, ei makeaa mahan täydeltä.

Poikien pitäisi alkaa huonettaan siivoamaan, hitaastipa siivous käynnistyy mutta toisaalta, sitä kauemmin pysyvät äidin seurana mitä kauemmin vetkuttelevat. Nyt olisi hyvää aikaa alkaa muokkaamaan ennen joulua kirjoittamaani tekstiä jonka toivon julkaistavan. Muutenkin koneella on keskeneräisiä tekstejä jotka odottavat jatkokäsittelyä. Älkää ymmärtäkö väärin, koskaan ei mitään tekstejäni ole julkaistu, joitakin yleisönosastojuttuja lukuunottamatta, mutta enpä niitä aiemmin ole mihinkään edes ajatellut lähettäväni.

Nyt olisi sen aika. Monta vuotta takaraivossa muhinut ajatus ja ns pöytälaatikkokirjoitukset. No. Nyt taidan alkaa tutkailemaan muutamia ruokablogeja, josko saisin jonkin idean iltapäiväruoasta ja vasta sen jälkeen päätän otanko tämän päivän ohjelmaan leipomisen vaiko tekstin muokkaamisen.