Meillä on taas innostuttu puuron syöntiin, keitin nyt sitten kahteen litraan vettä neljän viljan puuron pojille ja prinsessalle, söin itsekin lautasellisen. Hyvää oli. Tosin jos teinikin päättää olla puuroaikaan kotona ja syödä, miehestä puhumattakaan, niin tuokin määrä on liian pieni. Pitäisi varmaan viimeinkin lisätä hankintalistaan se viiden litran kattila, tai vaihtoehtoisesti haudekeitin.

Meillä kun on kattilakoot, isommat siis, 7 ja 10 litraset. 3 litraisia ja pienempiä taitaa olla parikin. Noista kattiloista tulikin mieleen, jäi ne perunatkin sitten kuorimatta, laiskuus iski. Huomenaamulla saa siis reippaana kuoria. Niin, ja saa sitä nukkuakin pitkään huomenna, pojat menee vasta yhdeksään koulun hiihtopäivän takia. Eli pitkään, siis kahdeksaan jos tahtoo. Tosin taidan laittaa kellon soimaan puoli kahdeksalta niin ehdin juomaan aamuteet ennen prinsessan herättämistä.

Laitoin eilen tukkukorttihakemuksen, sekä Keskon tukkuun että Metron. YPPH:n sivuilla siitä oli neuvo, että yksityinen hoitaja voi hakea jos vain on Y-tunnus. Ja eikun hakemaan. Kuulemma astioissa, muroissa ja lihoissa ja leikkeleissä säästää ison summan. Nähtäväksi jää.