Ja valoisaa! Niin valoisaa että täytyy mennä hankkimaan rullaverho yläkerran ikkunaan. Sopimukseni pitkään nukkumisesta meni tänäänkin komeasti takamuksilleen. Kuudelta alkoi sen päiväinen pulina vierestä, ja pyöriminen, hääriminen ja höpinä, että huumori tahtoi väkisin loppua. Ei auttanut vaikka kuinka kerroin koko muun maailman vielä nukkuvan, niin paitsi isin joka meni taas aamuvuoroon ylitöihin, niin ja niiden muiden isin työkaverien.

Isi mokoma vei sen autonkin tänään eli olemme jumissa kotona. Toisaalta taitaa olla ihan hyvä, nyt kun olen saanut shoppailupään taas auki niin tiedä vaikka olisin kirpparihyökkäyksen tehnyt tänään. Hassua, minulla shoppailu on täysin kausiluontoista. Ja koska niitä kausia on todella harvoin, niin on oikein kiitettävä itseään siitä että tällä kaudella tuli jo ostettua sekä prinsessalle että junnulle saappaat.

Yöllinen pissaravi on loppunut ainakin toistaiseksi, toinen yö jo peräjälkeen kun en herännyt vessaan. Mahtavaa ja upeaa, tekisi melkein mieli hyppiä innosta. Koko olotila on aivan toisenlainen kun ei ole hyppinyt yöllä pystyssä vaan todellakin nukkunut. Sivuprofiili on muuttunut selvästi, eli maha on noussut ylemmäs. Siinä sitten taitaa olla syykin siihen ettei vauva enää paina samanlailla.

Tälle päivälle olen suunnitellut vaikka mitä ohjelmaa, ihan ensin suunnittelin pyykkikoneen päälle hurauttamista, palapaistikastikkeen tekoa, muusipottujen kuorintaa, yläkerran ikkunan pesua ja verhojen vaihtoa, poikien huoneen ikkunan pesua ja verhojen vaihtoa (saattaa jäädä toiselle päivälle koska edestä pitäisi nostaa painava monitori ensin pois) ja keittiön ikkunakin odottaa vuoroaan.