421620.jpg


Oli ihan pakko tehdä pizzaa kun niin teki mieli, eli tällä kertaa täytteiksi länttäsin seuraavia aineita:

-Jauheliha
-Kinkkusuikale
-Fetajuusto
-Metwursti
-Persikkaa toiselle sivulle

421624.jpg


Pohjan teen seuraavalla ohjeella:

3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl sokeria
ripaus suolaa
1/2 pss kuivahiivaa
1,5 dl vettä
loraus oliiviöljyä

Paisto-ohjeet olen kuullut itsensä pizzakeisari Rabbe Grönholmin jossain ohjelmassa lausumana kotiuunia ajatellen, uuni täydelle teholle ja paisto alatasossa 10-15 min eli kun juusto sulanut ja väri sievä. Meillä on kyllä Pizza Brontokin mutta hittolainen kun niin harvoin on niin pienen pizzan nälkä...
Pitäisi vaan ottaa itseään taas niskasta ja väsäillä sillä muutamat suoraan oikeaa kokoa olevat. Miksi muuten pizzan katsotaan olevan usein ns pikaruokaa? Senhän valmistukseen menee aika tovi jos kaiken tekee alusta loppuun itse.