Paitsi että loistava pätkä eräästä biisistä, myös niin paikkansa pitävä uskomus. Kuka käski, mitäs läksit jne. Annoin sitten himolle periksi illalla, siis kebabin himolle. Kävin hakemassa ison herkullisen iskenderin kun olin saanut komennettua lapset peteihin ja teinityttö oli kotiutunut omista menoistaan. Olipa hyvää, herkullista ja ihanaa, valkosipulikastiketta runsaasti ja pippureita läjä. Kaikki meni. Ei jäänyt kuin kaksi pippuria syömättä.

Kyytipojaksi join liki litran maitoa, janohan niistä pippureista tulee, tietysti. Nukkumaan menin tyytyväisenä maha täynnä yhdeltätoista, herätäkseni puolilta öin juomaan ja pissalle. Just. Iso lasi piimää ja takaisin sänkyyn. Seuraavan kerran heräsin kahden kanttiin, kävin pissalla kun tuntui että kohta on jo kupla otsassa. Ja neljältä uusi kierros alakerran vessaan. Takaisin sänkyyn kavuttuani käänsin muutamaan kertaan kylkeä ja kas, viimeisen kyljen käännön päälle hulvahti armoton jano. Pistin äkkiä silmät kiinni ja kieltäydyin kuuntelemasta tuntojani.

Onneksi olin niin väsynyt että nukahdin liki samantien. Loppuyön näinkin sitten hulluja unia, tällä kertaa olin ultrassa jossa näkyi suhteellisen kookas juokseva vauva. Ilmanko niin tuntuu liikkeet, sanoi terkkari joka ultraa teki. Kohdunsuukin siinä näkyi, hieman oli vielä löysästi kiinni joten ylimääräinen touhu edelleen pois. Terkkari antoi minulle kuvan juoksevasta vauvasta ja kas, kuvan reunassa luki laskettuna aikana 14/9 eli liki viikolla siirtyi aiemmaksi.

Seitsemältä soi tyynyni alla kännykän kello, soikin tällä kertaa niin hulluja unia mukaillen. Normaalin piipityksen tilalla tyynyn alta kuului "tervetuloa iksulandiaan" ja silmissäni näin ystäväni talonsa edessä osoittamassa kädellä terassiaan kohti.

Sitä saa mitä tilaa, toivottavasti muistan mitä iltakebab tekee yöunille. Irkku on valmiiksi väsynyt.