Niskapoimuturvotus osoittautui 1,6 milliseksi ja monesta kulmasta sitä koetettiin katsoa eli ei niiltä osin hätää, hyvältä näytti. Selkärankaa sihtailtiin, ei hätää sielläkään, sydänkin näytti juuri siltä miltä kuuluukin. Rakenneultraa suositteli, Taysihan sen sitten hoitaa.

Ainakin lääkäri antoi hyvän vaikutelman, taisi mennä likemmäs puoli tuntia ultrattavana. Monesta kohtaa tehtiin mittauksia vaavin koosta, useampaan kertaan katsottiin eri kulmista ja lopuksi katsoi vielä vatsan päältäkin ultralla miltä istukka näytti. Tavallista alempana kuulemma, mutta ei niin että pitäisi olla haitaksi. Nousee kuulemma ylemmäs vielä kohdun kasvaessa. Tosin senkin kontrollointi sitten kuulemma Taysin heiniä.

Lopputulos, kehoitus olla huolehtimatta, ainakin kaikki näytti normaalilta, vauva oli eläväinen ja sydämensyke hyvä. Elimet siellä missä pitääkin. Kaiken kaikkiaan ok. Vuodoista kysyi, ja kysyipä siitäkin onko kukaan sanonut minulle, että edellinen synnytys keisarinleikkauksella saattaa aiheuttaa vuotoja. No ei ole, olipa hyvä että nyt tuli puheeksi.

Vaavi vastasi kokolailla viikkoja, toisesta kulmasta 13+4, toisesta 13+6 eli ei niin merkittävää heittoa edelliseen tulokseen, jonka mukaan siis viikkoja 14+1. Selibaatistakin kysyin, antoi luvan varovaiseen "koeseksiin", mutta luonnollisestikin jos vuotoa tulee niin sitten ei auta kuin jatkaa samalla linjalla toistaiseksi. Blääh. Toivottavasti ei.

Nyt jo jäin miettimään, miten mahtaa käydä ensi yönä, jälleen siis ultra sisäkautta eli jos viime kertainen vuoto johtui osin siitä sisätutkimuksesta niin entä nyt? Ja tänään vielä saunakin, eli aina pahenee... Ja se seksi. Kaipaan sitä hulluna, mutta kaipaanko kuitenkaan niin paljon että uskallan ottaa riskin? Tyhmä kysymys, kaipaan. Hups. Nyt irkku vaikenee ja siirtyy keittiön siivouksen pariin.