Kerrankin olisi ollut aamu jolloin olisin ilmeisesti nukkunut pidempään. Ainakin siitä päätellen, että heräsin vasta kellon soimiseen. Ja kuinka kävikään, oli tosiaan pakko herätä. Miksi tämä tällainen pitkään nukkumisaamu ei voi osua vapaapäivälle, ihan pakko osua aikaiseen heräämiseen. Kaipa siihen vaikutti yökin. Luulen ainakin. Tässä sentään saanut lasten puolesta nukkua jo pitkään yöt rauhassa. Vaan viime yönäpä ei.

Heräsin kahden aikaan siihen että junnu huusi. Pissat oli tullut sänkyyn. Niin, meillä ollaan nyt vasta jättämässä yövaippaa pois. Johtuen useammastakin tekijästä, suurimmaksi osaksi varmaan siitä, että aiemmista kokeiluista on tuloksena ollut märkä sänky, yö toisensa jälkeen. Tällä kertaa tämä alkoi lupaavasti eli kaksi kuivaa yötä jo takana, ja nyt sitten iski sen märän. Luovuta en vielä silti, onhan se nyt jo neljän eli alkaisi olemaan korkea aika päästä niistä yövaipoista. Siitäkin huolimatta, jos näitä märkiä öitä tulee vielä pari niin luovutan toistaiseksi ja haen suosilla vaippoja pojalle.

Niin, meillä on ollut kaksi yökastelijapoikaa aiemmin. Ja sen verran tehokkaita, että kummallekin on jouduttu syöttämään lääkkeitä siihen oma aikansa. Poika 12v kohdalla riitti silloin joskus kolmen kuukauden lääkitys, mutta poika 10v nauttikin sitten lääkityksestä reilusti yli vuoden. Tässäkin on osittainen syy siihen miksi en ole asian kanssa hosunut. Koska faktajuttu on se, että kaikilla lapsilla ei sitä jotain hormoonia, nyt en kyllä enää muista mitä, erity. Eli pissantuotanto ei hidastukaan yöksi kuten pitäisi. Yökastelussa olen ekspertti, siitä kaivoin kaiken tiedon silloin joskus, kaiken mikä vähänkin oli saatavilla.

Junnulla tämä kastelujuttu on vain ollut outo. Perin kummallinen. Eli junnu on ollut jo iät ja ajat yökuiva. Kunhan tällä on ollut vaippa. En tiedä onko siinä ollut tuolle itselleen joku juttu, kun vaippa on ollut ei pissaa ole yöllä tullut. Mutta annapa olla kun sitä ei ole ollut niin pissa on ollut varma juttu. Hämytykset ei ole auttaneet eli pikkukalsarit "muka" vaippoina. Tällä kertaa tilanne näyttää huomattavasti toiveikkaammalta sikäli että poika on ollut kaksi yötä ilman vaippaa kuivana. Kerranko sitä vahinkoja sattuu. Joten jatkan testiä vielä pari yötä. Ja mikäli yöpissaa alkaa näkyä jatkuvasti niin olkoon sitten, pidetään vielä muutama kuukausi vaippoja.

Jopa innostuin selittämään aiheesta joka ei kiinnosta kuin äitiä itseään. No, oli miten oli, liekö tuo yöllinen herääminen sitten aiheuttanut sen, että unta olisi riittänyt aamulla. Kauhulla odotan pojan reaktiota kun hänet joudun herättämään hyvissä ajoin, tänään kun on kerhot. Voi olla väsynyt nuori mies.