Jopa tulikin nukuttua! Kello oli puoli kahdeksan kun junnun kanssa herättiin ja se on ihme. Siinä varmaan pitkälle syykin siihen, että olo on aurinkoinen ja v-tuskäyrä laskenut. Tai kai siihen vaikuttaa tuo ukkokin, kumman hyvällä päällä ollut aamun. Merkillistä, epäilenpä että miehellä on PMS-vaivoja toisinaan kun on niin kiukkupussi.

Myöhäisestä heräämisajankohdasta johtuen myös blogin päivittäminen jäi näin myöhään, kello on jo yli yhdeksän. Kuten aiemmin sanoin, olen jäänyt koukkuun nettipeliin nimeltä Travian, ja ihan ensin piti tietysti päivittää siellä tilanne eli lisätä tuotantoa ja lähettää sotilaat ryöstöretkelle. Kamalaa, kuinka ihminen voikin repsahtaa tällä tavalla peliin.

Toisaalta, minulla on myös SIMS, jonka pelaamista olen taas pitkään välttänyt juuri siitä syystä että kun alan siihen, en pääse moniin aikoihin pelistä eroon. Ruokakin laitetaan pikana, kotihommat jää puolitiehen ja äiti eikun pelaa vaan. Olen päätynyt säästelemään SIMSiä siihen, kun olen niin viimeisilläni että tekeminen on muutenkin mitä sattuu, siinähän ne viimeiset viikot kuluu kuin siivillä virtuaalielämää muokkaillessa.

Olen saanut huomisen ruokalistankin valmiiksi eli paahtopaistia (on marinadissa jo), kastike paistoliemestä punaviinillä maustettuna, valkosipuliperunoita, fetasalaattia ja jälkiruoaksi mansikkatuorejuustojälkkäri. Nähtäväksi jää kuinka kokkailut huomenaamulla lähtee liikkeelle, ruokailu on ilmeisesti vasta iltapäivällä. Marinadin tein muuten eilen illalla itse, valkosipulimurskaa paljon, oliiviöljyä, punaviinietikkaa, rosmariinia, timjamia ja basilikaa sekä pari laakerinlehteä. Mielenkiintoista.

Nyt riennän tutkimaan miten hyökkäykset ovat sujuneet, eli onko tullut takkiin (sotavankeja ottaneet siis ryöstökohteet) vai tuliko saalista. Moro!