Ja hyvinkin äkkiä tällä kertaa. Eli noudan tänään pojalle vaippapaketin, ei ole kivaa junnulle itselleen sen enempää kuin äidillekään yöllä touhuta kuivia yövaatteita päälle ja siirtyä toiseen sänkyyn. Ei ole ei joten vaipat kehiin takaisin. Prinsessa on näköjään koisannut tyytyväisenä yöeskarissa kun mitään ei ole kuulunut, haen neidin kotiin samalla kun vien hoitotyttö ykkösen eskarivahvuuteen. Hauskaa. Ja niin, se on niinkuin oletinkin, eli hoitotyttö ykkösen puheet olivat saaneet äidiltä kimmokkeen.

Lapsia eilen noutaessaan kysyi tai oikeammin vsanoi tytön pyytäneen kysymään jos sekin saisi vapaata eskarista kun sinne ei kuulemma jää ketään päiväksi. Kaikki muut olivat ilmoittautuneet yöeskariin eskariryhmästä, tämä neiti ei uskaltanut tai halunnut tai ihan miten vaan. Joten eikös ne kaikki sieltä sitten lähde aamulla. Taidan olla supertylsä kun sanoin, että eskariin vaan, siellä on kokopäiväiset silti paikalla. Niin mutta ei niissä taida olla tytön kavereita.

Illalla kun prinsessaa vietiin kysyin samalla hoitotädiltä ketä jää seuraavana päivänä. Kyllä niitä tyttöjäkin jää. Suurin osa ryhmästä on kokopäiväisiä. Ja eikö prinsessakin jäisi? Ei jää, lupasin sille vapaan kun kerran yöeskariin uskaltautui. Laitoin sitten kotoa vielä viestiä hoitotytön äidille että kyllä sinne jää kavereita joten sitä ei kannata surra. Ja kiikutan hoitotytön siis vahvuuteen. Tuleepa rauhallisempi aamupäivä, saan pyykätä suunnilleen hiljaisissa merkeissä.