Ja harmaatakin. Nyt se alkoi sitten. Loma. Lepo. Stressivapaa elämä. Aina maanantaihin asti, jolloin on sitten otettava luuri käteen ja alettava selvittelytyöhön. Teini pääsee ripille elokuussa. Juhlapaikka on varattu, juhlapäivä on tiedossa, mutta kellonaika ei. Eli se pitää selvittää. Samoin selvityksen alle menee kutsuttavat ja kutsujen toimitus. Sekä tietysti tarjottavat ja kuka vastaa mistäkin osasta. Yök, ei nappaa yhtään.

Sen jälkeen voikin sitten ottaa rennosti liki sinne elokuulle asti. Mutta huomenna juhlistetaan loman alkua, eli vien pienet sirkukseen. Prinsessa aivan erityisesti rakastaa sirkusta aivan yli kaiken, tullut äitiinsä. Taivaallista. Muuten onkin sitten kaikki hieman auki, tai niin, itse asiassa, ensi viikon ohjelma on tiedossa hyvinkin tarkkaan osan sakista osalta. Eli tiistaista perjantaihin prinsessa menee päiväleirille. Teini lapsenvahdiksi keskiviikkona, torstaina ja kenties perjantaina. Mies palaa töihin maanantaina.

Teinillä on ortopedi keskiviikkona. Minulla parturi samana päivänä. Ja ensi viikonloppuna teini lähtee poikaystävänsä isälle joksikin aikaa... Apua, juurihan minä olin sen ikäinen että yövyin poikaystävällä. Mihin hittoon nämä vuodet ovat menneet? Pojat palaa huomenna isältään, illansuussa luulisin. Maanantai taitaakin olla ainoa päivä jolle ei varsinaisesti ole ohjelmaa, siis muuta kuin rippijuhlakartoitusta. Huisaa.

Nyt taidan mennä TAAS tuonne kirjahyllylle ja kaivaa uuden kirjan käteeni, olen viikon aikana lukenut enemmän kuin varmaan viimeiseen viiteen vuoteen. Eli kahvia kaikille, irkku kaivaa kirjan kyytipojaksi.