Kummallista ja ärsyttävää. Turvotus oikeasta jalasta ei ole laskenut yön aikana ollenkaan. Samanlainen norsunkoipi siellä näkyy kuin illallakin. P-le. Kai se laskee sitten vasta taas siinä vaiheessa kun vauva tajuaa edes hieman vaihtaa keskemmälle paikkaansa.

Eilinen meni koipi ylhäällä, tänään jatketaan suunnilleen samalla linjalla. Siis suunnilleen. Ei ihan täysin. Jotain pientä ohjelmaa prinsessan kanssa ajattelin järjestää, mummun mökillä jos vaikka käytäisiin nyt aamupäivästä. Eilen neidit olivat uimassa, vein ja hain. Iltapalaksi prinsessalle oli tuokkonen mansikoita ja tonnikalaleipiä, ehdotonta herkkua. Tämän päivän ruokapolitiikka on vielä hakusessa.

Huomenna onkin sitten ikävää ohjelmaa luvassa, pitäisi käydä kelassa, yök, tylsää, byrokraattien paratiisi, ja hakea Inan tuhkat eläinlääkäriltä. Se aivan erityisesti tekee huomisesta tyhmän päivän. Ajattelin yhdistää tuhkien hakuun poikien viemisen Särkänniemeen, tulee kausikorteille varmasti kunnolla käyttöä. Viime viikollakin viettivät yhtenä päivänä muutaman tunnin siellä.

Niin, ja illalla täytyy hakea pojat isältään. Eli täysin tässä ei voi koipi kattoa kohti olla. Ihan hyvä vaan, nyt on energiaa kuin pienessä kylässä, jos uskaltaisin, aloittaisin vintin tyhjentämisen. Mutta kun en uskalla. Tämä varominen käy hermoille. Olisi vaikka kuinka ja paljon kaikkea mitä voisi nyt tehdä jos voisi tehdä. Masentavaa vain olla ja istua tai maata tai pyöriä kuin, sanonko mikä...

Kirjakin loppuu kohta. Toisaalta hyvä, siinä on ollut muutama tosi masentava kohta. Suosittelen silti, Sue Monk Kidd: Mehiläisten Salaisuudet. Seuraavaksi kaivan hyllystä tuttua tuotantoa eli otan lukemisen alle Briksinin kirjan. Aivan sama minkä, jonkun vain. Niitä rakastan aivan yli kaiken, voin lukea samat kirjat kymmeniin kertoihin. Tai kenties HIMin kirjan... En tiedä vielä, en ole päättänyt. HIMiäkin voin tutkia vaikka loputtomiin, tämä uusi Valon levytys, Summerwine, on aivan loistava. Video on tylsä mutta biisi on upea. Kuulostaa miljoona kertaa paremmalta kuin suomenkielinen versio, ja duettopari on kaunis kuin kukkanen.

Kummallista turhaa pölinää tälle aamulle eli poistun. Josko ykköskyläni soltut vähitellen palaisisvat reissultaan, kakkosessa teinkin itsemurhaiskun yhden liittoutumalaisen kanssa eli HYVÄSTI 90 hevosta ja sankari. Kamalaa kun sota vaatii tappioitakin...