Kun tosiaan niitä töllö-ohjelmia tuijotin torstaina koko päivän, jäin seuraamaan jopa mainontaa aika-ajoin aika tarkasti. Miettikää nyt, miten virheellinen kuva meille tarjotaan elämästä mainosten kautta. Siis jos haluat olla kaikkien naisten kuumin ja villein päiväuni, niin mitä teet? Jos olet mies siis? No lykkäät tietysti AXEa iholle. Jos taas haluat olla viimeisen päälle huoliteltu, oletettavasti myös menestynyt nainen, käytät ehdottomasti Venuksen uusinta sheiviterää. Siis just joo.

Jos haluat ilahduttaa perhettäsi, haet pussin Vaasan pakastepullia. Mainonta on aivan sairasta. Siis täysin sairasta. Sitten on tullut tämä uusi ryhmä kauneudenhoitoon. Anti-age on out, Pre-age on in! Ihanaa, nyt ei tarvitse käyttää ryppyrasvaa, voi laittaa ennakoivaa ainetta ihoon joka sitten tunnistaa tulossa olevan rypyn ja pam, potkii sen hevonkuuseen ennenkuin se ehtii paikalle. Voi elämän käsi.

Ja siis ilman Master Cardiahan ei ole elämää. Huomaatteko, ihan hieman ärsyynnyin. Mainoskatkot ei sovi minulle, selvä tapaus. Saanen nyt sanoa, ainoa mitä ilman ihminen ei IHAN oikeasti selviä, on ruoka, ilma ja vesi. No, tänä päivänä jostain kumman syystä ilman rahaakaan ei taida pärjätä kukaan, ei sittenkään vaikka olisi kuinka sissihenkinen ja asuisi teltassa keskellä metsää. Mutta siis, lähden tästä nyt duunaamaan sitä unelmaelämää, eli käyn ihan ensin tarkistamassa mitä hittoa se mies lykkii kainaloihinsa aamuisin.

Toivottavasti ei ainakaan AXEa, eihän sitä parane päästää ulos jos sillä sitä on, tiedä kuka sen housut repii alas.