Tiedättekö mistä ainakin tietää varmasti, että on raskaana? No hormooneista tietysti, jopa siinä määrin, että itseäkin naurattaa omat reaktiot. Okei, olen siis aiemminkin maininnut täällä, että pelaan virtuaalipeliä netissä, siis pyöritän keskiaikaista kylää aikani kuluksi. No, sen kummemmin pelin juoneen puuttumatta, minua on kohdannut kova kohtalo pelissä eli parin päivän aikana kyläni on moukaroitu maan tasalle, no ei nyt aivan, mutta paljon on tehty tuhoa.

Tässä tilassahan tuo itkeminen on yksi helpoimpia hommia mitä voi tehdä. Tosin en minä itkua vääntämään ole alkanut tuhojen edessä, ehei, kiukku nousi ensin, sitten kamala tarve korjata tuhoja sen minkä ehdin, epätoivokin jo jossain välissä, ja yhden ison liittoutuman pelaajan apuakin pyysin, nettituttu kun on. Oman liittoutuman kanssa asiaa puitiin, kovat oli suunnitelmat ja vaikka mitä. Nettituttu laittoi joukkojaan vahvistukseksi reilusti, ovat kohta perillä kylässä ja jo se sai eilen kun asian huomasin, kyyneleet silmiin.

Vaan entäpä tämä aamu sitten. Minäpä avaan koneen, menen kylääni ja katso, sinne on tulossa älytön määrä vahvistuksia liki kaikilta liittoutumalaisilta! Ja arvatkaapa vaan mitä irkku tekee. No itkeä tirauttaa tietysti. Ihmisten hyvyyttä ja auttamisen halua. Ja siis haloo, kyseessä todellakin vain peli! Onneksi. Jos kyseessä olisikin IRL en varmaan olisi saanut jätettyä itkua pelkkään tirautukseen, vaan vuodattanut silmät päästäni.

Raskaana kenties??? Nolona haen toisen kupin kahvia, kolmevitonen akka ja pelin takia sekaisin.