"Meemi: Mistä bloginimesi on peräisin?

Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä.
Mistä ne ovat peräisin? Mikä on niiden tarina? Mikä on sinun tarinasi?  Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi? Kerro blogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin.


Kappas, Minka Meidän juttu -blogista oli haastanut minut tällaiseen. Aika hauska, tosin tarina blogini nimen takana ei ole yhtä hauska kuin haaste itsessään. Kun blogin aikanaan aloitin, oli yksi niitä täysin hulluja päiviä menossa eli juuri näitä, jolloin tuntuu, että kaikki aika menee joko puhuessa pojan opettajan kanssa puhelimessa tai erotellessa tukkanuottasilla olevia lapsia toistensa kimpusta pois. Lisäksi olin noihin aikoihin poistattanut juuri kierukan ja suoraan sanottuna, toisinaan olo oli hieman älyvapaa. Mikä muu voi olla kyseessä kuin älyvapaa äiti-ihminen, kun ensin se miettii kuinka ihanaa onkaan sitten, kun lapset ovat joskus vielä niin isoja, ettei päivät mene kuunnellessa huutoa, tappelua ja selvitellessä kenen milloinkin tekemiä kolttosia ja sitten se samainen ihminen haluaa siihen vielä yhden lapsen eli vapaaehtoisesti muutaman vuoden takuuvarmaa tappelu-, sählinki ja häslinkiaikaa lisää. Älyvapaa, se se on.

Itse ajattelin sitten haastaa tähän meemiin seuraavat henkilöt, toivottavasti ette ole jo jotain toista kautta osallisina olleet eli Elma-täti, tuo aamujeni ilo, Hellapoliisi 2, tuo keittiöni tuki ja turva sekä Hanna blogista Suurperheen vilinää