Häh? Siis olen järkyttynyt. Onnestakin soikeaksi voisi sanoa. Ihmeissäni ainakin koko rahalla. Selitystä vailla. Miten on mahdollista, että mies, jonka kanssa on monesti ollut hääpäivästä puhetta, ja joka ei ole koskaan sitä muistanut, ei ikinä, milloinkaan, vaan aina sille on siitä pitänyt sanoa, että koska se on, jos on ollut siitä puhetta, niin miten se sen nyt muisti?

Hyvä ettei akka persiilleen lentänyt kun toinen tuli kukkien ja pupun kanssa kotiin. Olen niin yllättynyt, että luultavasti ihan hetkeen mikään mitä saattaa tapahtua ei minua yhtä paljon hämmästytä. Kysyin siltä kyllä heti, onko sillä muistutus puhelimessa. Ei kuulemma ollut mutta nyt on. Oli viikolla muistellut että tässä kuussahan se on, ja aikansa kaivellut muistiaan ja kappas, sieltähän se päiväkin tuli. Nyt on siis talletettuna puhelimen kalenteriin, eli jatkossa tätä kiusimismahdollisuutta ei siis edes ole.

Menen nyt uudestaan nuuskimaan kimppua. Olen niin otettu että sukat pyörii jaloissa. Ai niin, eihän niitä ole. Mutta pyörisi jos olisi.