Noin ihan varmuuden vuoksi, osoittaakseen hämmästystään? Tätä nyt ei usko itse erkkikään, mutta minä nukuin puoli seitsemään! Siis puoli seitsemään, jolloin kello on selvästi jo yli kuuden, minä, joka en muista koska viimeksi tällainen historiallinen tapahtuma olisi päässyt käymään. Taivaallista. Tosin on pakko myöntää, että kello oli melkein yksi kun sänkyyn lähdin, eli ehkä sekin vaikuttaa osaltaan. Voi olla. Kenties ja mahdollisesti.

Minka ymmärtää hyvin syynkin miksi akka valvoi, kymmenen kanttiin kun siinä illalla viimeisiä kylän päivityksiä tein, pamahti ruutuun hyökkäys. Saapuminen puolen yön aikaan. No eihän siinä sitten unesta hetkeen ollut tietoakaan, pakko se oli jäädä toimenpiteitä tekemään ja tilannetta seuraamaan ja foorumilla pälisemään ja vaikka mitä. Eikä aikaakaan kun pamahti toinenkin hyökki päälle, saapumisaika vielä myöhempi. Sitä en kyllä jäänyt odottamaan, jätin homman ensimmäisen hyökkäyksen tultua kylävahdin harteille... Minkalle tiedoksi, ei miestappioita, ei saalista, ainoa tulos oli rikkoutuneita ansoja jotka sitten korjailin.

Olipa kiinnostavaa tietoa muuten ei-pelaaville. Olisin saattanut nukkua pidempäänkin tänään, mutta junnu makasi silmät selällään sängyssään ja tuumasi että taitaa olla aamu. Onhan se juu, joten ei muuta kuin pentu pystyyn, äiti myös ja kahvin ja kaakaon laittoon. Pojalle iski puheripulikin heti, joten hiljaista aamuhetkeä ei tänään ole koettu ja se on harmi se. Onneksi äiti on niin pökissä myöhäisestä noususta ettei ole jaksanut edes kommentoida pojan ripuliin.

Nyt tämä menee taas, hakee siis kupin kahvia, tutkii kylänsä ja ottaa lorviasennon. Nih!