Maanantain huono puoli ei ole yksin siinä, että se on maanantai, toinen huono puoli on se, että prinsessa menee kahdeksaan. Eli luvassa on seitsemästä eteenpäin kitinää, rutinaa, natinaa ja kiukuttelua. Blääh. Siis prinsessa ei ole aamuihminen, prinsessa on iltaihminen. Vaikka ei valvoa saakaan, yhdeksältä on nukkumaanmenoaika, oli sitten viikonpäivä mikä tahansa. Tosin nukkumaanmenoaika ja nukahtaminenhan on kaksi eri asiaa eli eipä tuo eilen ainakaan vielä puoli kymmeneltä nukkunut.

Muuten maanantai alkoi hyvissä merkeissä, Spede heräsi yöllä syömään neljältä, kello olisi ollut soimassa puoli viisi, aiempi syöttö kun osui puoli yhteen. Ja koska vain harvat asiat maailmassa on ihanampia kuin navat vastakkain nukkuminen, niin viereenihän tuo jäi loppuyöksi. Hieman kuuden jälkeen havahduin ensin siihen, että junnu joka oli asettautunut nukkumaan selkäni taakse, potki peittoa itseltään ja siinä samalla minulta vasta suunnilleen viidettä kertaa parin tunnin sisään ja lähes heti puolittainen unitila jonka sain uudestaan kehitettyä katkesi ruovittelevan auton ääneen joka kuului auki olleesta rappujen ikkunasta.

Siis HELVETIN aamulehden jakaja. Sillä on ärsyttävä tapa peruuttaa asukkaiden pihoihin ja ilmeisesti oli kaverilla jo kiirettä ilmassa kun tällä kertaa pihasta poistuminen tapahtui sora lentäen. Aamulehteähän meille ei enää tule, mutta silloin tällöin tulee paikallinen lehti näyteversiona. Kello näytti kahtakymmentä yli kuutta joten päätin sitten nousta kun kuitenkin olisi herätys pärähtänyt huutamaan puoli seiska.

Kaiken kaikkiaan, nukuttu on silti ihan hyvin, eiköhän vain akka taas nukkunut Kojakin ajan sohvalla, edes alkutekstejä en nähnyt. Ja nyt kopasta alkaa kuulua sellainen murina, että veikkaanpa että kohta siirrytään nälkähuudon puolelle joten moro, jatkan taas kun ehdin!