Aamu on ollut... Tukala? Ei mitenkään ole supistellut, onneksi, mutta vauva on asettunut jotenkin nyt aivan erityisen alas mytyksi. Päähän nyt tuolla alhaalla on ollut jo iät ja ajat ja tiukasti, mutta nyt tuntuu että kaveri on vetänyt itsensä kippuraan ja painaa todella inhottavasti. Aiempi kämmenen levyinen tyhjä tila mahan yläosassa on muuttunut puoleksitoista kämmeneksi. Potkuthan ovat olleet jo iät ja ajat ennemminkin alien-leffan käsikirjoituksesta eli hidasta ufoliikettä pitkin vatsan pintaa. Kuinkahan ahdas ollenkaan tuolla mahtaa olla masussa.

Ehkäpä se eilinen kirkossa istuminen ja kotona milloin missäkin istuskelu on ollut kaverille ihan liikaa. En tiedä. Selkää juhmii, mutta sen laitan täysin eilisen piikkiin, en missään nimessä alkavan synnytyksen merkiksi. Supistele siis ei, eikä viiltele, painetta tuntuu juu, mutta miten sitä voisi olla tuntumatta kun toinen painaa tiukasti päätään kohdunsuulle. Mitenkähän lie mahtaa käydä tämän tenavan kanssa. Itseä on jo useamman viikon epäilyttänyt, että tulee hyvissä ajoin ja täysin siitä syystä että tila ei riitä kasvaa sinne keskimääräisten vastasyntyneiden lukemiin eli päälle kolmenkilon.

Ajatelkaapa nyt, olen itse alle 160 senttinen. Juu-u, niin on ystävänikin, joka on saanut liki nelikiloisia viimeisintä paria lukuunottamatta. Mutta niin, kun meillä se suurin on ollut 2600. Ja nyt sentään kohtua leikottu sekä vaaka- että pystysuoraan eli kaipa sinnekin jonkinlaista arpikudosta kehittyy sisäpuolelle. Jotenkin vain epäilen, että se ei yksinkertaisesti anna myöden ja veny mukana niinkuin pitäisi. Pamauttaa tenavan ulos siinä vaiheessa kun tila yksinkertaisesti loppuu ja joustoa ei enää löydy. Voi kunpa päästäisiin sinne 36 viikon nurkille tai ylikin.

Miehen isän, appiukon syntymäpäivä kävisi ihan hyvin jo vaavinkin syntymäpäiväksi eli silloin raskautta olisi takana 36+4. Ainakin keuhkot olisi jo valmiit. Ja sitähän se appi taas eilen tilaili, kun kerran mieskin on syntynyt samana päivänä kuin apen oma isä... Minä otan kyllä tilauksia vastaan, mutta pahoin pelkään että vaavi tekee oman päänsä mukaan... Nyt menen takaisin makuulle, tänään on ohjelmassa Sopranosia, Sopranosia ja vähän lisää Sopranosia.