Ja kiitos siitä ja niistä, hauskaa oli vaikkakin väki röhi ja köhi. Pikaisesti ajattelin tänne laittaa tarjoiluista kuvaa eli se tulee tässä:

1069692.jpg

Simppeliä, kuten huomaatte. Kakku olisi kaivannut lisäkoristelua, mutta kun irkku ei jaksanut, ei niin millään. Valkoiset tähdet sivuissa ei olisi ollut paha lisä alkuunkaan. Ja kenties vielä vähän jotain, kakku oli aika häijyn värinen omaan silmääni. Tässä vielä simppeli kuva pelkästä kakusta.

1069694.jpg

Sikäli tuo päällinen oli vallan hauska, että se tosiaan muotoutui hyvin ja repeilemättä kakun päälle, mutta mutta... Veikkaanpa että irkulle kävi parikin työtapaturmaa tuon kanssa. Ensinnäkin, eilen kun sitä hätäpäissäni iltamyöhään tein valmiiksi jotta on aamulla sitten kaulittavana, niin kuinkas kävi. Jotenkin hyppäsin sen kulhon öljyämisen yli. Siinä sitä sitten oltiin sulat vaahtokarkit tiukasti kädessä ja mietittiin että mitä hiivattia, millä tämän irti saa. Jostain kummasta tuli ahaa-elämys joka infosi että haloo pahvi, et sitä öljyä sitten...

Toinen moka oli mitä luultavimmin liian iso tomusokerimäärä. Vai onko tuo MMF sitten tosiaan niin hiton kankeaa kaulittavaa, sitä se todellakin oli. Likeltä piti ettei happi loppunut kaulitessa. Ja maku oli juu, erittäin makea. Mutta siitäkin huolimatta, taidan tehdä toistekin, sen verran hyvää se oli silti käsitellä. Ohjeen tuohon löysin itse Kaurislapsen blogista, Marien sekasopassakin se taisi olla. Täyte kakussa oli puolestaan Hellapoliisilta, eli kerron vadelmamoussea ja kerros valkosuklaamoussea.

Lisänä pöydässä oli nuo helpot vaniljaviinerit ja aamulla innostuin pyöräyttämään suklaahyydykekakun, johon käytin tällä kertaa loput valkoiset suklaat sekä taloussuklaalevyn, samaan sötkötykseen sain hukattua vispin lisäksi vajaan kuohukerman jääkaapista. Jos joku kaipaa kunnon ohjetta, niin kommenttilootaan vinkkiä, kopioin sen sitten paperilta tänne. Ja sitten onkin vuorossa se mokien moka. Ne kinkkupiirakat.

Laitoin ne uuniin lämpiämään ennen vieraiden tuloa, katkaisin lämmöt uunista ja jätin ne vielä vähäksi aikaa jälkilämpöön. Juu. Siellä ne oli vielä vieraiden lähdettyäkin. Ai kamala! Toisaalta, onpa iltapalaa sakille. Ja nyt, loppuun vielä ihanaakin ihanampi kuva, ei juhlakalusta, vaan huivihemmosta eli kuvassa Spede isin nunnuttamana.

1069696.jpg