Siis aivan päivittäin jotain irkun vääntämää sapuskaa... Kummallista!

Laitan tähän nyt vielä parin viimeisen päivän tuotokset, harmi, mutta eilisestä aurabroitsusta EI ole tarjota kuvaa, sen sijaan pyhän tortilla-ateriasta on. Lisukkeet oli hieman tuota, hanurista, kun oli tarkoitus tehdä sitä aurabroitsua jo pyhänä, eli en ollut ostanut salaattia tortilloita varten. Käynti appiukolla sotki pyhän muonitukset, ja kiireellä kyhäsin maha kiljuen sitten seuraavan sapuskan.

1058416.jpg

800g jauhelihaa
200g sipulikuutioita
1dl paseerattua tomaattia
2rkl tomaattipyrettä
1 lihaliemikuutio
2-3 valkosipulin kynttä
1/2tl suolaa
1/2-1tl chiliä
1/2tl sitruunapippuria

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja anna hetki pehmitä, joukkoon paseerattu tomaatti, tomaattipyre, lihaliemikuutio ja mausteet. Anna hautua kannen alla sen aikaa että raastat juustoa lisätäytteeksi.

Levitä täytettä hieman reilulle puolikkaalle kaupan tortillalettusesta, ripota päälle juustoraastetta ja kääräise rullaksi jonka laitat uunivuokaan. Itse tein seitsemän rullaa vuokaan ja ripottelin vielä päällekin juustoraastetta uuniin laittaessa. Kymmenkunta minuuttia uunissa noin 200 asteessa eli niin että juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Lisänä tomaattia, kurkkua ja valkosipulilla ja sitruunapippurilla maustettua ranskankermaa, sekä ukon perjantaina vääntämää makaronisalaattia.

Täyte sopii muuten loistavasti myös pitaleipiin, itse olisin kaivannut lisukkeeksi myös salaattia ja kermaviiliä.