Spede on piikitetty. Kumpaankin reiteen. Jo sai poika naksut, kun piikkiä pukkasi. Mutta ne naksut ei olleet mitään verrattuna naksuihin jotka sai viimeisestä, rotavirusrokotteesta, joka annettiin suuhun. Ehei, ei siksi että olisi ollut pahaa, vaan lähinnä siksi, että loppui mokoma herkku kesken. Kamala mikä tenava... Onneksi herkkua on lisää luvassa kuukauden päästä.

Lämmön nosti iltaa myöten. Sellaisen pienen onnettoman, eli hieman päälle 38 pepusta. Ja väsytti, juu, ihan niinkuin terkka sanoikin, että saattaa väsyttää. Äiree ei kyllä haitannut, äiree kun ei itsekään ole mikään maailman virkein kansalainen nyt. Flunssa väsyttää. Ja siihen kun lisää sen tosiasian, että kunnon unta tulee yötä kohti 3-4 tuntia nyt kun Spedekin on flunssassa niin ei lienee ihme. Lohduttavaa, että jossain vaiheessa tämäkin menee ohi.

Oli muuten tätsäkin käynyt tutkimassa Kevyt.Ryn sivuja. Etsinyt tietoa RS-viruksesta ja mahdollisesta rokotteesta. Onhan siihen jonkinlainen kehitetty, mutta vähän jäi auki koko asia kun Spede sähläsi ja oma lääkäri oli kateissa, olisi siis tahtonut tuon kuuntelemaan varoiksi Speden keuhkot ja katsomaan korvat. Rokotukset annettiin silti, tuo Speden flunssa kun on sikäli merkillinen että liittyy pääasiallisesti aamuihin ja makuuasentoon. Röhinä vaimenee kummasti jos makoilee koko ajan pää kunnolla kohotettuna.

Elän toivossa, että pneumokokkirokote jättää muutaman flunssan nappaamatta Speden osalta. Tehosteita annetaan vielä kolme, tosin vasta parin kuukauden päästä ensimmäinen. Sitä odotellessa. Nyt on pakko alkaa touhut, täällä menee kaikki neljä kasiin ja arvatkaapa vaan kuuluuko ylhäältä vielä liikettä vaikka tuuppimassa kävinkin? No EI tietenkään. Se on MORO!