Tässä sitä sitten istutaan, kuunnellaan kun prinsessa 7v sai raivohuutokonserttikohtauksen numero kaksi sen kohtauksen yksi jälkeen. Joka alkoi tasan tarkkaan 16.40 ja päättyi 17.20, ja koetetaan samalla kehittää päässään toimivaa metodia juuri tähän väliin millä saadaan ne pyykit a. narulle ja b. kaappeihin samalla kun rauhoitellaan sylissä pötköttelevää ja siskonsa raivokohtauksesta empatiseeraavaa Spedeä. Jumanpärkkema sanon ma!

Ukko suoritti reenin, hyppäsi farkkuihin (omiinsa), nappasi junnun kyytiin ja ennenkuin irkku ehti kissaa sanoa, istui kumpainenkin Voldemarissa suuntana se ruokahuolintalaitos, johon irkku oli ollut aiemmin aikeissa suunnata. Älkää kysykö, mitä ne sinne meni, en tiedä. Menivät vaan. Irkku oli samaisella hetkellä, kun tämä puolittain salassa tapahtunut valmistautumisriitti lähtöön tapahtui, sidottuna sekä jalastaan että kädestään. Ei, ei hytkytysmeiningeissä, nytkytys tosin. Eli kiikutti Spedeä kiikassa samalla kun soseutti tämän pottuja. Juu.

Nyt on potut siis soseena, ukot kateissa paitsi Spede, ja raivarista talttumaan päin oleva prinsessa lähes yhtä punaisena kasvoiltaan kuin irkkukin. Jo on markkinat sanon mä! Helvedi soikoon. Menen nyt tutkimaan mahdollisia keksintöjä millä saan Speden aisoihin siksi aikaa kun niitä pyykkejä koetan johonkin päin...