Iso kiitos niistä mm:lle. Totean tässä yhteydessä, että sain myös ruukkukukkia kaksi iltaa sitten. Ja ehei, en mieheltä. Junnu oli ukon kanssa kaupassa ja oli vaatimalla vaatinut, että saa viedä äidille kukkia. Ja sieltä se, minun pieni mieheni tuli kukkaruukun kanssa kun "äiti on niin ihana". Ja sitä ruukkua on nyt sitten säädetty. Kun se pitää olla keskellä olkkarin pöytää. Ja siinä ympärillä ei saa olla mitään. Se on kuulkaa tarkkaa hommaa junnun silmissä, missä äidin kukat pötköttää.

1211822.jpg1211822.jpg1211822.jpg1211822.jpg1211822.jpg   

Eli tällaisen ihanaisen sain, ja ulkokukkahan tämä on, sen näkee jo noista koivun (?) oksistakin tuolla vasemmassa ylälaidassa. On hauska ajatella että itse, omilla jutuillaan, saa jonkun edes hymyilemään tai vielä parempaa, ajattelemaan jotain asiaa tarkemmin.

Siitä junnun tuomasta kukasta vielä. Se on begonia. Ja tiedättekö, irkku liittää aina mielessään begonian vanhoihin ihmisiin, johtuen luultavasti siitä, että mummu niitä aina hamstrasi pitkin taloaan. Irkulle tuli hieman sellainen, mummumainen olo, kun junnu kukan toi. Vaikka eipä tässä toisaalta mummuikä välttämättä kaukana ole, teini täyttää kuukauden päästä 16!

Kamala kun aina menee nää jutut ihan asian sivuun, vielä kerran siis kiitos kukista mm ja eiköhän ne täällä säily hyvinä pitkään.

Samanlaisen ihanan kukan sain Niinalta, kiitos siitä. Niinan blogi on tuolla listassani, Äidiksi toista kertaa-blogi, sieltä pääsee näppärästi seuraamaan myös Niinan kokkailuja ja harrastuksia, tosin irkku loikkaa lähinnä siellä kokkiosastolla, kun irkun käsityöharrastus tuppaa tätä nykyä supistumaan perisuomalaisiin villasukkiin.

Voi hitsin vitsi, kolmas kukkakimppu jo. Kiitos Sesilja, blogista Tytöntekijä! Pitäisi varmaan itsekin laitella näitä eteenpäin, paitsi teille jotka irkkua näillä muistitte, myös Celia, Elma-täti, Dallaspullaa ja arkipurkka tulee näin äkkiä mieleen kukkakimpun ansainneina. Tosin, jokainen bloggaaja on kimppunsa ansainnut, mutta nämä ovat niitä joissa itse päivittäin käyn, vaikka aina en edes kommentoisi mitään. Ainakin nämä siis.

Ja neljännenkin kimpun sain, kiitos Hipinrouvalle! Kohta pitää kaivaa kukkapenkki tuonne blogin etusyrjään näille. Viides kimppu on sitten Sarilta, blogista Elävää elämää, sinne on isosiskolle saapunut alkukuusta pikkusisko eli akkavalta jyrää ja hyvä niin! Kiitos Sari!

Irkku kun on keksinyt ihan uudenkin harrastuksen. Jossa mennään vuodatuksen etusivulle ja klikkaillaan auki blogeja jotka ovat viimeksi päivittyneet. Ja kuulkaa, välillä tulee kyllä harhauduttua vaikka millaisille raiteille sillä keinolla, on tullut luettua huorapäiväkirjat, valitusvirret ja eräänkin miespuolisen bloggaajan kertomuksia blogista "huorissa". Hiittinen. Moottoripyöriinkin on tullut tutustuttua sitä kautta. Kokeilkaapa joskus, saatatte yllättyä, mikäli sitten ette sitä jo ole harjoittaneet.

Ja vielä yhdellä kimpulla minua muistettiin, irkku on varsinainen hortonomi jo. Siitä kiitos Rockalle, pienen keskosvauvan äidille joka löytyy siis blogista Rockan Blogi . Olen itse seuraillut ahkeraan Rockan ja vauvan elämää, Niinan blogin kautta sinne syksyllä harhauduin ja joulukuun alussa olin takamuksilleni pudota kun Rocka oli merkinnyt Niinan kommenttilaatikkoon että vauva tuli jo. Ja pitiköhän se olla vasta helmikuulla kun pienen neidin piti syntyä. Ei meidän Spede siis ole alkuunkaan ainoa tuli persiin alla tulija, Rockankaan kohdalla ainakaan blogissa ei ole ollut miksi neiti halusi maailmaan niinkin aikaisin, Speden kohdallahan syy jäi myös arvoitukseksi.

Ja nyt iso kiitos ja kumarrus kaikkia irkkua kukilla muistaneille. Kumartaisin ja niiaisin jos vanhat koivet antaisi periksi, selästä puhumattakaan, mutta toisaalta, ettepä te sitä näkisi *kjäh*