Sitä tässä nyt ollaan jo toista päivää. Ei, en ole sekoittanut päätäni ryypiskelemällä, en lukemalla liikaa tai kasaamalla liian monta tehtävää yhtä aikaa, minähän olen tätä nykyä suorastaan pro välttelemään jopa pakollisia tehtäviä... Ehei, olen totaalisekaisin päivissä. Lomako tämän sitten aiheuttaa? Mene ja tiedä, mutta hieman laittoi itseäkin naurattamaan eilen illalla kun käänsin kanavan kolmoselle. Tarkoituksenani katsoa teho-osasto.

Ohjelma oli juuri alkanut ja altaassa kellui ruumis. Merkillinen alku jaksolle, ajattelin, ja hetken kuluttua olin jo varma että teho-osasto on livahtanut tauolle huomaamattani. Kunnes ruutuun tupsahti onneksi tuttuja kasvoja. No kappas, CSIhän se sitten... että keskiviikkokos se nyt onkin... Tänä aamuna kun sängystä ponkaisin itseni pystyasentoon seiskalta, olin täysin keskiviikkotunnelmissa. Kunnes muistin eilisen CSIn. Jonka tosin unohdin sitten jo hetken kuluttua ja taas olin tiukasti keskiviikossa. Päässä taitaa viirata nyt aika reippaasti.

Päässä viirailuun liittynee sekin, että minusta on tullut superhyperhajamielinen. Hajamielisyyttä on tosin jatkunut koko kevään ajan, eikä se näemmä kesän tullen kadonnutkaan. Toisin sanoen, unohdan asioita. Tuosta vaan, minuutissa. Tyyliin nimikirjoitus paperiin. Kahvinkeitto. Lääkärikäynti. Maidonhaku. Pyykkien koneistus. Imurin pölypussit. Oli aihe mikä tahansa ja kuinka tärkeä tahansa, minä saatan unohtaa tuon jopa viikoiksi. Tuosta vaan, ilman minkäänlaisia muistijälkiä.

Kalenteria kurkatessa saan suunnilleen halvauksia kun huomaan, että hitto piti olla siellä ja täällä ja tuolla tuolloin. Iltapalaa tarjotessani illalla huomaankin, että hitto se oli se maito jota piti hakea... Ja kaikista kettumaisinta tässä hajamielisyydessä on se, että joka aivaten ainoa kerta kun huomaan jotain unohtaneeni, lupaan, vannon ja takaan itselleni, että jatkossa kurkkaan kalenteriin JOKA aamu heti herättyäni. Jatkossa kurkkaan kunnolla jääkaappiin JOKA päivä. Jatkossa yhdistän vessakeikkaan kurkkauksen pyykkikoneen suuntaan. ETTÄ muistaisin. Ja arvatkaapa piruuttanne kauanko muistan tehdä näistä mitään? Tasan sen ajan kun asiaa ajattelen.

Onko saatavilla varamuisteja jostain? Epäilen, että omani on kulunut loppuun...