No tässä tämä irkun kätösien uhri on. Eli tein eilen suklaakakkupohjan:
4 munaa
2 dl sokeria
200 g margariinia
200 g taloussuklaata
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri, sulata kasarissa margariini ja sen joukkoon suklaa, lisää munasokerivaahtoon vuorotellen keskenään sekoitettuja jauhoja ja sulatettua margariini-suklaata. Paista 175 asteessa noin 50 min.
Täyte ja päällinen:
5 dl mansikkakermaa vaahdotettuna
pari litraa mansikoita
Painele haarukalla noin puolesta litrasta mansikoista rakennetta rikki, levitä halkaistulle kakkupohjalle ja levitä päälle kerros mansikkakermaa. Nosta päällikerros päälle.
Päälle lisäksi vielä 2dl kuohukermaa tilkalla elintarvekeväriä värjättynä sekä 1 tl sokeria ja 1 tl vaniljasokeria. Tällä sivelin siis kakun reunat, päälle pursottelin mansikkakermaa jota täytteestä jäi noin puolet käyttämättä.
Ei se nyt kummoinen ole, mutta meille passaa kyllä, ulkonäöltään siis.
tiistai, 15. heinäkuu 2008
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.