Tunnustuksia vastaanotetaan! Hittolainen, irkku on juossut kuin ruotamansusi pää kolmantena jalkana koko aamun. Ensin irkku luonnollisestikin kirmaili lapsia sukien, ihme juttu mutta kummankin pienimmän ruokkiminen ja vaatetuskin vie aikaa. Prinsessa ei ole kotona, on serkuilla yökylässä ja kotiutuu vasta illansuussa.

Peilistä irkkua katsoi ihan hieman rähjääntyneen näköinen naisihminen, joten ei siinä auttanut kun itseäänkin sukia kuosiin. Teini ylös, penskat rattaisiin ja menoksi, lähikseltä kermaa, fetaa ja muuta vastaavaa hässäkkää, teinille kaikki ylijääneet hilut kouraan ja kehoitus polkaista hakemaan koko loppusummalla mansikoita. Itse kiitolaukkaa kotiin, spedelle taas muonaa, tomaattisipulisalaatti valmistui siinä samalla kun pannussa pehmeni perunasipulisekoitus valkosipuliperunoihin. Jiihaa ja hurraa, teini saapui mansikoiden kera, spede kekkasi uuden laatikon köökissä jota ei ole tilkitty. Spede olkkariin, itse passiin laatikoiden eteen vatkain kourassa ja kakun laitteluun.

Kakusta nyt ei kummoinen näöltään tullut, irkku kun oli ekakertalainen. Pursotinpussin käytössä siis. Mutta toivottavasti tuli hyvä, sehän se tärkeintä on, etenkin kun innostuin sitten siinä kaiken hässäkän keskellä kiiruulla laittamaan kutsuja pienimuotoisille kakkukaffeille anopille, ukon siskoille ja omalle siskolleni. Ja sitten, sitten se selvisi. Irkku päätti kuvata kakun, ihan vain ajatuksena laittaa kakusta kuva tännekin.

Pari kuvaa ja kamera ilmoitti "vaihda akku". Eipä hätää, irkulla on ladattavia paristoja AINA näitä tilanteita varten ladattuna, no nytpä ei ollut. Kuka ruojake on vienyt paristot? Kuka? Hittolainen sentään, kyllä siinä muutama painokelvoton sana lipsahti. No, toivottavasti kuvat onnistui, paristot on nyt latauksessa, siis ne kuvauksessa tyhjenneet joten ehkä ja kenties se kamerakin vielä tänään pelittää. Jos kuvat onnistui koetan muistaa ne tänne nakata. Nyt on vaan niin kaamea kiirus taas jotta ei ehdi perehtymään.

Edessä on vielä broitsujen sävellys, saa nähdä mitä niistä sitten tulee, hallittu kaaos kenties. Ja niin, imuriakin piti heiluttaa mutta taitaa jäädä heiluttamatta, spede kun tosiaan on kylellään. Nyt se on moro, irkku jatkaa päätöntä juoksuaan...