Kun en sitä usko kunnolla itsekään... Irkku oli eilen BAARISSA. Kyllä, juuri siellä, BAARISSA. Ei, irkku EI ollut kuskina, vaan ajeli rehvakkaasti taksilla ja kyllä, oli vielä kaiken muun lisäksi pöhnässäkin! Iik, kääk ja MITVIT?!

Irkkuhan on ollut viimeisen parin vuodenkin aikana baarissa pari kertaa, tosin ne kerrat ajoittui lomaseen ukon kanssa. Mutta nyt siellä oltiin kotoa käsin ja kaksin ja mentiin ja tultiin siivosti ja tyylikkäästi taksilla. Ja siis ilman minkäänlaista ennakkosuunnittelua saati järjestelyä. Tyyliin soitetaan taksi ja mennään!

Olen ihmeissäni. Hämmästynyt. Edelleen iloinen kyseisestä reissusta. Ja juu, jokseenkin puolipitoinenkin, kiitos niiden parin lonkun ja olusen jotka siellä... baarissa. Mutta siis. Hauskaa oli! Ja ei, emme jättäneet lapsia hunningolle, emmekä edes viipyneet koko iltaa, mutta juu, hauskaa, muuta en taida osata sanoa.

Hauskaa, hauskaa ja hauskaa! Tosin, baarikiintiö on nyt täytetty varmaan vuodeksi, vaikka oli hauskaa niin uudestaan en välttämättä ihan hetkeen lähtisi. Jep. Hyvää lauantaita kaikille, jään ihmettelemään edelleen tätä että olin tosiaan baarissa. Se on moro!