Olo on aika ankea. Vetämätön. Usvainen ja vaikka mitä. Merkillistä! Junnu oksensi viikko sitten sunnuntaina aivan yhtäkkiä. Seuraavana aamuna kaveri oli jo täydessä iskussa. Ukko oksensi keskiviikkona ja oli vetämätön vielä torstainkin. Ukon oksennuksista kun ei vaan koskaan tiedä, onko kyseessä tautioksennus vai liian löysän mahaportin ja ylensyönnin yhdistelmä, joten kovin kummoisesti ei ajateltu tuon sairastaneen silti.

Eilen irkku säntäsi vessaan ennen puolta päivää. Viihtyen siellä tovin kaiken tullessa ulos vetenä peräpään kautta. Ja sama linja jatkui loppupäivän, vasta iltakasin aikaan kiskotut pari lasillista piimää pysyi sisällä. Ja kappas, kuumeenkin nosti siihen lisäpalaksi. Aivan hieman heikotti ja heikottaa edelleenkin. Ei ollut irkusta saunaa lämmittämään ehtoolla ei, eikä taida sitä olla tänäänkään. Pirullista. Kaipa tämä sitten kiertää vielä koko porukan läpi, toivottavasti tänään ei kuitenkaan vielä kukaan muu ala sairastella, jos vaikka ehtisi itse kuntoutua ensin kunnolla. Tosin lämmön puolella tässä nytkin mennään. Kurjaa!

Muuten onkin sitten ollut rauhallista. Teini lähti poikaystävälleen yöksi eilen haettuaan sitä ennen ensimmäisen jakson kirjat kirjakaupalta. Tämä ensimmäinen jakso amiksessa kustantaa aika mukavasti kun edessä on työkenkien, -vaatteiden ja kirjojen hankinta, lapussa luki arviona 220 euroa. Onneksi jatkossa riittää kun ostaa kirjat, niiden osuus ei ole kuitenkaan kuin 80 ekkeä tällä kiekalla.

Poika 12v keksi eilen viimeinkin mitä haluaa synttärilahjaksi. Lähtevät ukon kanssa kaksin laivalle syyskuun aikana. Mukavaa. Olisihan tuo kiva itsekin mennä mutta jotenkin ei jaksa edes ajatella reissaamista nyt. Niin ja onneksi emme lähteneet mökille viikonlopuksi, ensinnäkin tämän taudin kanssa olisi ollut aika helvettiä mökkeillä ja toiseksi, sielläkin on satanut koko viikonlopun. Ei ihan osunut sääennusteet kohdalleen. Vaan eipä ne tänä kesänä olekaan osuneet kovin montaa kertaa, milloin on luvattu sadetta ja silti aurinko paistanut ja päinvastoin.

Jahas. Taidan oikaista vielä hetkeksi sohvalle, ei tämä pää nyt ihan normaalisti toimi. Se on moro ja hyvää pyhää kaikille!