Hah, Gordon Ramsay villitykseni jatkuu. Henkkoht en pidä alkuunkaan katkaravuista mutta tässä talossa on puolet asukkaista niitä, jotka niistä pitää. Joten menköön, pakastinta tyhjäksi vain ja katkaravut vinoon. Jälleen kerran ohje on muokkailtu malli alkuperäisestä, edelleen ne tuoreet aineet on hakusessa. Myös määrät pienenee kummasti käsittelyssä, mutta suunnilleen ohjeen mukaan sentään. Minkäs teet, kaikkea ei voi saada mutta eikö puolikaskin ole jotain?

 

Oliiviöljyä

1 isohko tomaatti pilkottuna

100 g sipulikuutioita

1 mm chilijauhetta

1 tl valkosipulijauhetta

1/2 tl suolaa

1 mm mustapippuria

200 g katkarapuja

1/2 tl basilikaa

1 dl kermaa

 

Kuumennetaan öljy pannulla, lisätään joukkoon tomaattikuutiot, sipuli, chilijauhe ja valkosipulijauhe. Haudutetaan miedolla lämmöllä kunnes tomaattikuutiot pehmenevät ja lisätään joukkoon suola ja pippuri. Lisätään katkaravut, kerma ja basilika ja annetaan hautua miedolla lämmöllä vielä muutama minuutti.

Tarjoillaan pastan kanssa.

 

Irkun huom! Itse en todellakaan pidä katkaravuista mutta kyseinen kastike maistui taivaalliselta. Nam! Ja kyllä, meillä piti mies aivan sikana tästä, ainoa joka ehti tämän lisäksi saada kyseistä sapuskaa oli poika 14v joka myös piti. Ensi kerralla pitää tehdä isommasta määrästä, ei 200 grammaa katkarapuja riitä mihinkään. Olisin niin mielelläni syöttänyt samaa sapuskaa myös kahdelle muulle katkarapujen ystävälle.