Kuin teinit konsanaan että OMG OMG!!! Siis todella, irkku nukkui TUNNIN! Keskellä päivää, ilman että olisi pitänyt ensin maata sängyssä tuntia silmät selällään kiroillen kun uni ei tule. Ehei, irkku asettui vain makuulleen ja pam, en ehtinyt nähdä Seinfeldista kuin kymmenen minuuttia. Olin aivan että mitä hel...masyntiä sentäs! Päivällä nukkuminen kun ei ole ollut taas aikoihin vahva lajini.

Poika 12v lähti heseen ja spedekin nukkui makeasti sen ajan kun äitikin. Ihmetyttää tosin että miten tuo aina herää samantien kun äiti nousee sängystä? En ymmärrä. Vaikka kuinka liikkuisi äänettömästi, niin silti. Toisaalta, meillä on täällä niin ihanan rauhallista, että hyvähän se on äidin seurana istua ja tuijottaa telkkaria. Isänsä poika, istuu silmä kovana kun telkkarista tulee laskettelua. Ei tässä viitsi edes kanavaa vaihtaa vaikka laskettelu, sen enempää kuin muukaan urheilu, ei niin kovin nappaa.

Ulkona on viisitoista astetta pakkasta edelleen ja se taas aiheuttaa sen että irkkua paleltaa sisälläkin. Ei auta villasukat, ei villapaita, kylmä on. Niinpä irkku roudasi lisäpatterin olkkariin puhaltamaan lämmintä ilmaa vaikka ei tuokaan hetkeen auta. Niin kauan kun lattiat on kylmät, on irkunkin kylmä. Vanhan talon erittäin huono puoli.Tuntuu että on aivan onnenkauppaa saako vanhassa talossa lattiat niin hyvin eristettyä ettei vetoa ole.

Kohta pitäisi varmaan syödä, tein eilen illalla tonnikalapastaa jonka ohjeen sain Suvilta, kiitos Suvi, erittäin hyvää! Poika 12v ei siitä kiksejä saanut koska ei ole kovin ihastunut porkkanaan, mutta irkku, joka on ihan hokkina ollut taas pari kuukautta kaikkeen missä on reilusti kasviksia, maiskutteli suutaan tyytyväisenä. Lisäsin tosin valkosipulimäärää, meillä kun sille ollaan kovin persoja ja voi jösses, hikeä pukkasi syödessä vaikka suussa ei tuliselta maistunutkaan.

Josko tosiaan sitä ruokaa, nälkähän tässä tuli heti kun ruoan otti puheeksi.