Voi viude kuulkaa! Kyllä tuli eilen tuunattua läppäriä, oli aivan asennella paitsi ne tarpeelliset ohjelmat (firefox, flash player) myös turhamaisuuksiin luettavia ohjelmia. Nyt minulla on Morning Coffee, eli simppeli kahvikupin kuva työkalupalkissa, samoin kuin jatkuva säätiedotus kolmelle päivälle. Latasin myös WOTin koneelle eli näen eri sivuille mennessäni onko sivu turvallinen vaiko ei.

Suurin muutos on kuitenkin firefoxin teema. Hitto, en ole ennen huomannutkaan että niitäkin voi latailla netistä erilaisia. Ufoheppua kokeilin, en pitänyt, kokeilin myös NASAn avaruussukkulan nousua, mutta ei tuokaan kolahtanut. Ja sitten se löytyi, suorastaan ihanan teinityttö tai pikkuneitimallia oleva avant.garde teema vaaleanpunaisena. On kuulkaa niin pinkkiä nyt että!

Ehdoton suosikkini on kuitenkin lisäosista tuo kahvikuppi. Kuinka helppoa onkaan aamulla kun on koneen avannut klikata vain sen kupin kuvaa netin auettua ja kas, siinä ne aukeaa tarpeellisimmat sivut suoraan välilehtiin. Tässähän aivan innostuu tutkimaan mitä kaikkia ihmeitä Firefoxin lisäosista pystyykään lataamaan.

Ja niin, sain sen flash playerinkin sitten viimein asennettua parin nettikamun neuvoilla. Ihmetystä herätti lähinnä se, kuinka monta vuotta käytössä ollut ohjelma voi olla edelleen niin lapsen kengissä että herjaa jopa latauskansioa jos se on auki. Hohhoijaa. Aikani sitä ihmettelinkin miksi asennusvaiheessa mokoma ohjelma ilmoitti jatkuvasti että firefox pitää sulkea vaikka sen olin sulkenut jo moneen kertaan.

Tiedättekö mikä on ihaninta tässä päivässä? Tänään on perjantai. Huomenna ei tarvitse nyppiä ketään aamutuimaan sängystä eikä hosua aamupalojen, vaatteiden ja lähtöjen kanssa. Ihanaa! Ei arkipäivissäkään muuten vikaa ole, mutta aamut. Ne rassaa vaikka kovin lyhytkestoista se hässäkkä onkin.

Ja nyt irkun on pakko siirtyä herättämään viimeistä kouluunlähtijää. Nakata junnu eskarille ja alkaa siivoilu. Sitten voikin ottaa rennosti, nostaa jalat ylös ja ottaa läppärin syliin ja uppoutua muutamaksi tunniksi blogien kirjoon. Viettäkää hauska perjantai!