maanantai, 12. tammikuu 2009
Ukon herkkukanat
5 dl riisiä
kanankoipia/rintaleikkeitä
1 l vettä
Riisit alle, kanat päälle ja kipataan vesi sekaan. Uuniin 175-200 asteeseen noin 1-1,5 tuntia. Ja siinä se sitten on. Henkkoht en kamalasti välitä, johtuen ehkä lähinnä siitä että riisi ei kuulu herkkuihini vaikka sitä toki syönkin toisinaan.
Huomatkaa astian kärsähtänyt olomuoto, 15 vuotta eikä vielä tuon kamalampi ole. Ja huom! Astia on rotikan kynsien jäljiltä tuollainen. Meillä kun koiruus joskus sai tuon astian tassuihinsa. Toimii silti edelleen loistavasti. Astia siis. Koiruutta ei enää ole.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.