Onpa ollut ratkiriemukkaan vauhdikas aamu, johtuen osin siitä että irkku nukkui normaalia pidempään. Kyllä, kello näytti jo 06:06 kun tämä nainen nousi istuma-asentoon vuoteellaan. Voi sitä riemua! Spede nukkui yön paremmin, puolen yön jälkeen makkarissa oli todellakin hiljaista. Näinköhän kuuri alkaisi pikkuhiljaa purra poikaan, toivoa ainakin sopii.

Aamurauhasta ei tänään(kään) ollut tietoa, teini oli herännyt jo viiden aikaan kurkkukipuun ja hiippasi alakerrassa irkun noustessa. Ja kuinka ollakaan, spede tietysti vaistosi äidin nousseen ennen kuin ehdin edes housuja jalkaan kiskoa joten aamukahvin kuppiin kaatelu vaihtui lennossa aamuvellin vääntelyyn. Höh. Onneksi spede otti lungisti vellin päälle eli sain rauhassa katsoa aamu-uutiset ja juoda ne kahvit ennen kuin alkoi se kasiin menijöiden tökkiminen.

Muutenkin tämä aamu on mennyt jotenkin lungeissa merkeissä, missä kummassa on normaali hoppu ollut? Aamuina joina kasiin menijöitä on useampi kuin yksi, meillä on yleensä seiskan ja kasin väli merkillistä hosumista ja heilumista. Tänä aamuna kaikki hommat toimi suorastaan mukavan messevästi. Jiihaa!

Eskarilla vietetään sähkötöntä päivää, ja autotonta. Vein junnun silti autolla, hyi hyi. Syynä oli tosin se, että menin eskarilta suoraan kauppaan. Nyt olisi aikeissa alkaa väsäämään päivän antimia eli leipoa vaaleaa leipää, kyhäillä aiemmin käyttämälläni lihapyörykkäohjeella mureke uuniin ja väsätä vielä valkosipulilevitettä leivälle. Niin ja mustikkamansikkapiirakkaa suunnittelin mielessäni mutta tuo on vielä harkinnan alla.

Pyykitkin odottaisi telineillä, lattiat kaipaisi jokapäiväistä imurointia, lasten vaatekaapit rajua karsintaa ja vaikka mitä, mutta katsotaan nyt paljonko tänään saa aikaiseksi. 14:30 ja 16 välin kun rauhoitan jälleen kerran täysin istumiselle, eli tuijotan oikeastaan ainoat ohjelmat joita tulee arkisin kunnolla seurattua, Syödään yhdessä ja Tohtori Phil ovat päässeet vakilistalleni.

Ja nyt siirryn sulavasti keittiön puolelle ahertamaan, eihän tästä puhumalla valmista tule. Viettäkää leppoisa torstai!