Todellakin! Ja musikaali oli aivan loistava, suosittelen! Ajatuksena olisi mennä katsomaan näytös uudemman kerran teinitiimin kanssa, heille tuo sopii jo hyvin. Näytös oli todellakin loppuunmyyty, väkeä oli kuin pipoa ja viereen osui porukka josta osa oli katsomassa esitystä jo kolmatta kertaa. Saa nähdä kauanko tuo tulee pyörimään teatterissa, kantaesitys on ollut syyskuussa 2006 eli johan tuo on reilun kaksi vuotta pyörinyt.

Vaan kuulkaa, eilinen oli kyllä muutenkin mukavuusasteeltaan luokkaa 100+, enpä muista hetkeen niin kivaa olleenkaan ukon kanssa. Teatteriin menimme taksilla, väliajalla nautimme drinksut (allekirjoittanut otti lasin punkkua, ukko vodkan) ja näytöksen jälkeen suuntasimme vielä katubaariin ottamaan oluset. Kotiuduimme jo viiden kanttiin mutta emme majaa tehdäksemme, vaan haimme ainoastaan naapurinrouvan lahjan kotoa.

Ja taas mentiin. Naapurissa oli kerrassaan herkulliset tarjottavat ja seura oli mukavaa, kahdeksan kanttiin piipahdimme kotosalla laittamassa pienimmän nukkumaan ja palasimme vielä kekkereille. Totutun kaavan mukaan osa porukasta teki lähtöä baariin ja siinä vaiheessa me vaihdoimme kekkeripaikkaa eli lähdimme käymään vielä ukon siskolla, sinne kun oli ukon serkkupoika pätkähtänyt aiemmin illalla iltaa istumaan.

Kotiin hilppastiin yhden kanttiin yöllä ja pakko myöntää että tämä nainen oli paitsi erittäin väsynyt, myös huppelissa ja sänkyynhän se tuli suoraan suunnattua sitten. Ukko jäi vielä istumaan serkkupojan kanssa keittiöön mutta aika nopeasti hekin sitten siirtyivät unosille. Onneksi ei iskenyt mikään megalomaaninen krapula, lievästi väsynyt olo on mutta päähän ei koske eikä tee huonoa joten hurraa, kaikki meni niin nappiin kuin vain mennä voi.

Spede oli muuten heräillyt yöllä kesken unien ennen kotiutumistamme, mutta teini oli saanut lapsosen nukahtamaan takaisin helposti. Ihanaa! Uskaltaa jatkossakin jättää pienemmät teinin hoidettaviksi, koko päivä kun oli mennyt heillä todella hyvin. Iltapalaksi teini oli paistamassa lättyjä kun kotona piipahdimme ja spede siinä missä junnu ja prinsessakin popsivat niitä innokkaasti.

Kaiken kaikkiaan ilta oli siis napakymppi ja vaikka pientä väsymystä onkin nyt ilmassa niin harmitusta ei alkuunkaan. Päinvastoin, voisi melkein riemusta hihkua. Ainakin allekirjoittanut ja mitä ilmeisimmin myös ukko, serkkupoika tuntuukin olevan merkillisen huonossa hapessa sanoisin. Ja nyt, viettäkää mukava pyhäpäivä, irkku siirtyy puhdistamaan pesukoneen nukkasihtiä ja sitä kautta pesemään pyykkiä, se on moro!