Ja jo on kuoleentunut olo. Huusholli on saatu suunnilleen kuosiin, nyt pitäisi vielä saada jostain virtaa pakkaamiseen huomista varten, eikä ainoastaan ukon ja irkun kamojen vaan myös poika 12v on lähdössä reissuun muutamaksi päiväksi ja tällekin pitää pakkailla vaatetta mukaan. Hohhoijaa.

Nakkaan nyt vain pikaisesti kuvaa tarjoilupöydästä ja täytekakusta, kuvassa jossa näkyy muitakin makeita tarjoiluja on poika 15v joten sitä en uskalla ilman tämän lupaa blogiini liittää.

1249229272_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Etualalla taivaallisen ihana ex-appiukon savustama lohi, heti takana cocktailpiirakat, munavoi, broilerpastasalaatti, fetasalaatti ja juomina vesi ja mehu.

1249229384_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä tämä taivaallisen ihana mansikkakermakakku jota koristaa Kyökkipiika Katin tekemä ihana poikaa itseään kuvaava kakkukoriste. Koristeita oli itseasiassa kaksin kappalein, toinen oli ihana kolmen kukkasen koriste joka päätyi kinuskikuorrutteisen mansikkakakun päälle. Sisko, joka hääräsi kuvausmestarina, ei hoksannut ottaa kuvaa enkä minäkään tajunnut että tuo ei ollut kuvaa siitäkin näpsännyt, ennen kuin nyt kun kuvia siskon kameralta siirsin omalle koneelle. Harmi.

Kaiken kaikkiaan juhlat meni nappiin joka tavalla. Vieraat viihtyi useamman tunnin ja tarjottavia meni kiitettävästi ja silti niitä jäikin vielä reippaasti. Onpahan teinipartiolla herkkuja kaapissa kun lastenhoitohommia toimittavat. Raportoin paremmin aamusella, nyt on ihan pakko lähteä hakemaan pommacia kiskalta ja ryhdyttävä sitten pakkauspuuhiin, vaikka sitten itseään tökkien jos muuta en keksi.

Nyt se on moro ja viettäkää mukava ja leppoisa pyhäehtoo!