Jos valvoo yhteen yöllä tuijottaen BB-kauden avauspippaloita vaikka tietää että aamulla on aikainen herätys. No, ei parane valittaa, omapa oli valintani ja tänään voi kiskaista vaikka pikkuriikkiset päiväunet. Jos ehtii ja malttaa, se kun tuntuu olevan aina hieman haussa että koska ne nukkuisi. Monestihan uni hiipii silmään iltapäivällä joka on huonoin mahdollinen vaihtoehto kun pitäisi sitä ja tätä ja tota.

Vaan asiaan. Ukko kävi eilen siellä kiropraktikolla ja edelleen sitä vääntelyä ja kääntelyä oli jatkettu. Kiropraktikko oli todennut että miehellä on kaikki kipeän lonkan ympärillä olevat lihakset tiukasti lukossa, oikein mikään ei toimi kuten pitäisi. Ei edes se lonkka, se ei kuulemma liiku alkuunkaan kuten lonkan kuuluisi. Aikansa väänneltyään tuumi että illalla saattaa olla sitten todella kipeä. Ja olihan tuo, voi niitä tuskanparauksia jotka makkarista kuului aina välillä ilman ennakkovaroitusta.

Irkkuhan totesi fiksuna tyttönä olkkarin puolelta että älä liiku kun se noin koskee ja arvatkaapa vaan, ukon vastaus oli että enhän mä liikkunutkaan. Illalla mies makasikin sitten jääpussi lonkallaan olkkarin lattialla, missään muualla kun ei löytynyt edes suunnilleen siedettävää asentoa. Hittolainen. Ei ole kivaa tämä ei. Huomenna ukolla onkin sitten uudelleen se fysiatri jonka kanssa tekevät jatkosuunnitelmaa, työkuntoiseksi tuota en ainakaan minä pysty laskemaan vaikka miten päin asiaa katsoisin.

Lenssu tuntuu istuvan tiukassa tässä pirtissä, eilen speden nokka alkoi vuotaa uudemman kerran ja poika tuntui lämpimältä käsiin. Ruokakaan ei maittanut ja lopulta spede kiskaisi liki kahden tunnin unet keskellä päivää. Iltapäivällä meni jo ruokaakin alas, mutta merkillisen rauhallinen poika oli eli ehkä hieman vetämätön olo. Poika 15v puolestaan kotiutui koulusta edelleen tiukasti räkien ja köhien ja kappas, ei aikaakaan kun tämä huusi äitiä apuun vessan puolelta. Niistohomman aikana kun nenä oli päättänyt tarjoilla kunnon verisuihkun ja jo sitä tulikin.

Illalla poika 15v kotiutui kyliltä silmät kiiluen ja kuumettahan tuolla taas oli. Tänään ei ole kouluun asiaa, tiedä minkä jälkitaudin vielä pukkaa. Poika 13v on ainoa joka on täysin kuosissa lapsikatraasta. Teini valitti päätään ja muutenkin olo oli vetämätön, prinsessa niiskuttaa ja yskii ja junnu on aamuisin tukossa. Päivälläkin vauhdikkaammat touhut aiheuttaa yskintää joten näkee nyt vieläkö tuokin kunnon taudin hankkii.

Irkulla on käsissään siis todellinen sairastupa, tosin suurin osa on toimintakykyisiä ja puolitehoisia. Pientä mietintää aiheuttaa influenssa, mikä on se raja mistä lapsi pitää jättää kotiin? Pelkästään yskivää ja niistävää lasta en jotenkin koe kykenemättömäksi kouluun, johan siinä jää jälkeenkin vaikka millä ja mitalla jos nuha/yskä-osio kestää viikkotolkulla kuten yleensä tekee.

Vaan nyt irkun on pakko sännätä hoitamaan herätysrumbaa. Palaan myöhemmin asiaan, viettäkää mukava keskiviikko, se on moro!