Alkaa näyttää pahasti siltä, että se mokoma aikoo napata jokaisen tässä taloudessa otteeseensa. Enää ei riitä että junnu köhii, räkii, niiskuttaa ja valittaa kuinka ei jaksa, eikä vielä edes se, että spede pärskii, yskii ja pyörii kuin vispilä sängyssä. Ehei, nyt joukkoon on liitetty irkku, ukko aloittelee ja prinsessa selvästi suunnittelee. Suunnittelulinjalla saattaa olla poika 15vkin, tämä kun teki suuren ihmeen ja kotiutui kuudelta. Seiskan aikaan lähdin yläkertaan etsimään speden kadonnutta vellipulloa koneeseen laiteltavaksi ja katso, poika oli umpiunessa sängyssään.

Saapa nähdä mitä tuleman pitää, junnu oli kyllä päivän koulussa tänään vaikka aamulla olin kahden vaiheilla laittelenko matkaan. Opettaja viestitti päivällä että kouluhommat on onnistuneet paremmin kuin viime viikolla mutta väsymystä on kieltämättä ilmassa. Siinä määrin reipas väsymys oli, että kotimatka kesti reilun tunnin ja irkku alkoi jo loikkia hermostuneena ikkunassa kurkkimassa raapien päätään ja miettien pitääkö kohta jo lähteä katselemaan mihin poika on jäänyt. Kun junnu sitten suoriutui kotiin asti oli selitys viipymisellekin selvä. Oli pakko istua välillä hengittämään kun jalatkaan ei jaksaneet. Ei kiva ei.

Puhallukset on tippuneet taas vauhdilla, kun vielä viime viikolla puhallettiin keskimäärin 190 pefillä, eilen puhallusarvot oli enää 150 luokkaa parhaimmillaan. Tympeää. Kaiken lisäksi posti kiikutti uuden TAYSin astmapoliajan, onneksi siihen on vielä reilu viikko aikaa, aika kun on vasta seuraavan viikon perjantaina joten mahdollisuudet sille että junnu on kuosissa tuolloin on hyvät. Koska aikaa on jouduttu jo kahdesti siirtämään, kiitos sopivasti osuneiden tautejen, on irkku päätynyt siihen, että oli lenssu tai ei, polille mennään. Vain kuumeen tai mahataudin vuoksi aikaa siirretään, vaikka toisaalta, kuumeilun vuoksihan niitä aiempiakin kertoja ollaan jouduttu siirtämään.

Vaan nyt, taidan siirtyä tutkailemaan josko kaapissa olisi vielä hunajaa. Ehkäpä hunajatee saa oman olon muokkaantumaan mukavammaksi. Hauskoja illanjatkoja ja se on moro!