Sain eilen päivällä totaalisen repeämiskohtauksen postin haettuani. Posti kun käsitti tasan tarkkaan kaksi kirjekuorta, pankin tiliotteen ja paksun, pehmustetun kuoren, jonka päälle oli kirjoitettu mustekynällä nimeni ja lähettäjäksi merkitty Metroradio. Mieleen tuli heti että näinköhän minä olen onnistunut voittamaan jotain toisesta radiokilpailusta johon osallistuin netin kautta keskiviikkona. Keskiviikko osoittautui todella huippupäiväksi samalla hetkellä kun sen kuoren sain auki, sisällä oli näet pakkaus joka sisälsi DateNight-bokserit ja -hipstersit eli alushousut kummallekin ja lappu, jossa kerrottiin kyseessä olevan palkinto kyseisen kilpailun tiimoilta ja toivotettiin hienoa kevättä.

Toivottavasti tuossa omalla tiellä ei ollut jalankulkuliikennettä juuri tuolla hetkellä, minä näet tosiaan repesin nauramaan ihan sataa eikä siitä naurusta tahtonut tulla loppua millään. En ollut edes aivan varma siitä mikä kisa oli kyseessä, minä kun osallistuin pariin, ehkä jopa kolmeen kilpailuun netin kautta tuolloin sen limpparivoiton innoittamana. Ja tämä nyt ei ole mitään rakettitiedettä eli jokainen varmasti arvaa mitä minä tein sisälle suoriuduttuani ja saatuani pahimman naurunremakan laantumaan. No tietysti, surffasin useamman radiokanavan sivut läpi ja osallistuin kaikkiin kilpailuihin jotka ei edellyttäneet kyseisen kanavan kuuntelua.

Putki päällä, todellakin! Ilmanko minä en voita lotossa, en niin millään. En vaikka olen lotonnut samalla rivillä kohta seitsemän vuotta, tainnut kaksi oikein olla paras saavutus siinä lapussa. Enkä raha-arvoillakaan, niidenkin voitot välttelee minua. Samaa välttelyä harjottaa blogeissa ajoittain näkyvät arvonnat, ei toivoakaan että minä niissä voittaisin. Mutta annapa olla kun radio tulee kyseeseen, sieltä voitan näköjään arpomalla jaettaviakin voittoja joka on todella omituista ihmiselle joka ei ikinä voita mistään arvontaan perustuvasta jutusta mitään. Tsai!

Prinsessa kävi eilen siellä koululääkärillä ja kotiuduttuaan tällä oli mukana lappu jossa kerrottiin että lähete taysiin on laitettu ja kutsu tulee sitten joskus. Samalla neiti tohotti koulutapahtumia, lääkärikäynnin jälkeen tämä oli siirretty etupulpettiin ihan siihen opettajan lähelle niin, että tämän vasen eli toimiva korva on opettajaa kohti. Samainen paikansiirto oli tehty enkun luokassa. Minä en olisi edes tajunnut vielä hetkeen kysellä istumapaikan perään, jotenkin tämä kuulemattomuus on vielä sisäistämättä. Neiti kun kuitenkin kuulee toisella korvalla normaalisti niin ei siihen ole tullut kiinnitettyä kotona sen kummemmin huomiota.

Iltapäivällä käytiin ukon kanssa ruokakaupoilla toteamassa että monilta osin hyllyt alkaa näyttää neuvostovallan hyllyiltä. Nakin nakkia ei näkynyt kummassakaan marketissa jossa kävimme, makkaraa sentään oli tarjolla ja jauhelihaakin, tosin vain kaupan itse jauhamissa pakkauksissa. Eineshyllyt huusi tyhjyyttään ja leikkeleistä oli suurin osa siirtynyt ruoanloppumiseen varautuneiden asiakkaiden mukana kotikaappeihin. Broitsua sentään oli vaikka muille jakaa joten meillä syödään toistaiseksi sitä runsain määrin. Kuinkahan paljon ihmisten ostokäyttäytymiseen oli mahtanut vaikuttaa eilen aamulla Aamulehdestä lukemani juttu jossa epäiltiin että vappuna joudutaan tyytymään pelkkään perunasalaattiin?

Kotijoukotkin väheni eilen yhdellä kun poika 13v lähti kuin lähtikin isälleen viikonlopuksi. Isä kun lupasi ostaa tälle uusia frisbeetä ja samalla narua siihen poloon. Pojan harrastukset on kieltämättä jokseenkin valtavirrasta poikkeavia, sanoisin, trampoliinitemputhan on sitten se kolmas laji jota tämä harrastaa. Poika 15v on kaiketi menossa tänään illalla myös isälleen, tämä kun lupautui ensin hoitamaan spedeä sen aikaa että pääsemme junnun ja prinsessan kanssa sinne leffaan. Teini puolestaan on menossa siskolleni lapsenvahtitoimiin ja viipynee siellä yön yli. Josta tulikin mieleen että jes, teini sai kesäkuuksi töitä. Ihanaa! Minä näin jo sieluni silmin kuinka tämä lompsii toimettomana koko kesän pitkin kyliä mutta ei sentään.

Luulenpa että itse käytän tämän aamupäivän siivoiluun ja pyykkien viikkailuun. Kai sitä pitäisi jotain sapuskaakin laitella mutta kun tietäisi mitä. Tuntuu että jatkuvasti tulee tehtyä samoja sapuskoita ja jotenkin niiden vääntäminen tympii välillä. No, katsoo nyt mitä pakastimesta osuu käteen. Pitemmittä puheitta siirryn nyt suosilla kurkkimaan josko tuolla pyykkikoppaosastolla olisi sen verran riepua jo kokoontuneena että voisi nakata pyykkikoneen päälle. Sen perään voisikin laitella muistaessa siman käymään ja julistaa lauantain virallisesti alkaneeksi.

Se on moro ja viettäkää mukava lauantai!