Arvatkaapa mitä äiti, se sama joka aina toitottaa lapsille että vaikka kuinka ketuttaisi niin tavaroita ei roimita eikä ovia, sen enempää kuin seiniä tai ikkunoitakaan, hakata tai potkita, tekee kun sillä menee kuppi täysin totaalisesti nurin aamupalapöydässä rähisevälle laumalle? Ettekö? Se sama äiti ottaa ja pamauttaa voiveitsen voipurkin kannesta läpi. Kröhöm. Hmph. Että kehtaa! 

Oli siinä puolensakin. Rähinäsakki hiljeni ja katsoi silmät ymmyrkäisinä äitiä, joka koetti siinä vaiheessa jo pidätellä naurua. Nauru taas johtui siitä että se samainen äiti muisti yhtäkkiä kuinka maailmankaikkeuden lauhkein äiti-ihminen, ex-anoppi, napsahti lapsilleen totaalisesti suunnilleen vastaavassa tilanteessa ja heitti avatun, täyden kaakaopaketin keittiönpöytään sellaisella teholla että keittiössä satoi ruskeaa lunta. Legenda väittää että samainen maailmankaikkeuden lauhkein äiti-ihminen olisi myös kerran nakannut täyden ketsuppipullon samaiselle pöydälle teholla joka sai aikaan verisateen.

Mene ja tiedä. Ainakin pirtistä lähti rauhallisia ja silminnähden huvittuneita lapsia joihin äidin hihittely oli tarttunut.