Tämän kakun kohdalla onnistui pursotukset ja koristelu nappiin, kakun väri vain jäi ehkä himpan itseäni hämäämään. Massa näytti valmiina aluksi ihan persikanväriseltä mutta jotenkin minusta tuo väri on muuttunut yön aikana ennemminkin ihonväriseksi? No, muilta osin napakymppi ja lähtee liikkeellekin muutaman tunnin sisällä. Mandariinisuklaakakun ohjeella mentiin ja pursotuksissa jälleen vispi vaniljakreemijauheella tukevoitettuna.

1282380087_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1282380112_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1282380130_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ai niin, todettakoon vielä että jonkin verran mietintää herätti tuo keskiosa johon olin ensin aikeissa pursotella 40v. Jotenkin tuli itselle sellainen olo että hitto, eihän serkkulikka nyt välttämättä tahdo sitä kuulutettavan kakussaan ja vieraatkin varmasti tietää ilman kakun numeroita paljonko sitä ikää tuli täyteen. Onneksi hoksasin kysyä ukoltakin osviittaa ja tämä totesi heti että eihän naisen kakkuun kuulu ikää laittaa. Koska olin kuitenkin jättänyt keskiosan jo tyhjäksi ja se näytti ihan turhankin tyhjältä niin päädyin pursottamaan siihen suklaalla serkkulikan lempinimen. Toivottavasti kakku on serkkulikalle mieleen!