1285837213_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuonne ne sitten päätyi, ne eiliset lihapyörykät. Kastike on ihan suoraan kaupan pussista eli mammuttimarkkinoilta tarttui mukaan paketti Blå Bandin bearnaisekastiketta ja toinen mokoma samaisen firman kermakastiketta. Koska bearnaisekastike on ollut ikisuosikkini joskus kymmenen-viisitoista vuotta sitten niin toki oletin sen olevan sitä edelleen.

Hmmm. Minun muistikeskukseni väittää että kyseinen kastike EI maistunut noin tymäkästi persiljalta silloin joskus kun sitä viimeksi olen tehnyt. Tosin siitä on reippaasti vuosia, muistaakseni, joten näinköhän muisti pettää. Tai tupakoimattomuus on saanut sen maun vahvenemaan ihan yli? Mene ja tiedä, kovin oli persiljaista kastiketta eli ei, en taputtanut pieniä karvaisia käsiäni yhteen paitsi lihapyöryköiden, muusin ja vihannesten kohdalla.

Sillä ne pyörykät. Ou mai ja pari varaosaa. Maku on mehevöitynyt vielä entisestään niiden oltua vuorokauden jääkaapissa kulhossa. Onneksi niitä jäi muutama ihan "piilokippoon" jääkaappiin joten iltapalaksi saattaa irkun suussa napsua salaatti johon on kätketty muutama lihapulla. Tai sitten ei, muistinpa juuri että suunnittelin aamulla tekeväni tonnikalapiirakan iltapalaksi. Siihen on oikein aineetkin tuotettuna. Hmmm...

Kuten huomaatte niin nettiyhteys toimii. Ja nyt olen ulkona kuin lumiukko konsanaan koska olen todennäköisesti seurassanne nettitikun avulla. Aamupäivällä näet testasin joko se olisi herännyt ja ei, ei se ollut. Netissä pysyin silti tiukasti, siitä kertoi jo sekin että netin kautta kuuntelemani radiokanava jaksoi soitella poppia selän takana kokkailun lomassa. Näin ollen yhteys oli edelleen Tampereen puhelimen tuottama mutta kuulkaas. On tämä ihmeellistä.

Kotva sitten klikkasin nettitikun toimintaan uudemman kerran ja kas, niin se vain otti ja yhdisti minut mobiililaajakaistalle! Mitäs siihen sanotte? Niinpä, en osaa minäkään sanoa oikein mitään. Onko nettiyhteyden tarjoaja vaihtunut niin lennossa että radiokanavakaan ei ole muka edes yskinyt? Ei ymmärrä ei. Meitä sentään peloteltiin jo Elisa Shopitissakin että jos huono onni käy niin mehän tipumme vallan netittömiksi noin kiinteän osalta koska Elisan asentaja päättää siirtää meidät heille esim klo 9 jonkin kaapin takana seisten ja joutuukin toteamaan että ei, meillähän on toimiva nettiyhteys jota hänellä ei ole oikeus ottaa pois päältä koska palveluntarjoaja on toinen ja kyseessä on asiakkaan itse tekemä irtisanominen eikä siirto, kuten lähes aina on kaiketi kyseessä.

Älkää kysykö enempää, tiedän, kovin on sekavan oloinen juttu enkä itsekään ymmärtänyt selvityksestä kuin sen että asentaja firmasta a ei saa katkaista meidän yhteyttämme firmaan b vaan firman b asentajan pitää tuo tehdä jonka jälkeen asentaja firmasta a voi liittää meidät heille ja jos se firma b ei ole meitä vielä poistanut on olemassa riski että firma bn asentaja lähteekin kotiin ja tuumaa että pitäkää tunkkinne. Ilmeisesti tähdet on olleet suotuisat koska netti tosiaan pelittää ja oletan että se pelittää saunalahden kautta koska tikku taas pärähtää kuulemma toimintaan vasta samaan aikaan kuin se kiinteä. Hmmm.

Vaan niin, tässä alkaa pukkaan touhua päälle taas eli päiväteet on nautittu ja kohta pitää suunnata siskon suuntaan. Se on moro ja ihailkaa lihapyöryköitä. Niin minäkin teen.