Mutta pakko se toki ei ole. Viime yö. Enkä minä käyttäisi sitä levoton-nimitystä kuin pienestä osasta yötä, ehkä puolen yön ja kahden välistä? Siitäkin ajasta tosin ukko oli hereillä suurimman osan ja itse sain nukkua. Spede onnistui nyt vuorostaan saamaan sen lenssun joka eilen aamulla oksetti junnua suunnattoman paljon ja spede ja lenssu ei sovi alkuunkaan yhteen. Kukaan meillä ei ole yhtä sairas lenssutessaan kuin spede.

Kahden jälkeen lapsi nukkuikin kuin tukki, tai ainakaan minä en kuullut tämän heräilevän enää sen jälkeen kun sain tämän nukahtamaan uudelleen. Ja voi kuulkaa, minäkin nukuin! Kuin tukki konsanaan. Nukuin jo ennen Puumanaisen alkamista ja se on sentään yksi lemppariohjelmistani. Tänä aamuna havahduinkin sitten hereille jo ennen kuutta mutta sitkittelin sängyssä kuuteen. Viimeinen pakkoaamu ennen syyslomaa, jes!

Eilinen päivä meni kertakaikkisen loistavasti, mitä nyt unohdin ostaa kaupasta leivontavärkit karppijuustokakkuun jota aion itselleni tehdä. Korjasin virheen iltapäivällä pojan 16v tultua kotiin, hyppäsin siis autoon ja piipahdin sekä kaupalla että postissa. Prinsessan ja pojan 14v takkitilaus oli saapunut ja eilen meillä istui keittiön pöydän ääressä läksyjä tekemässä 10v prinsessa talvitakkiin verhoutuneena. Just.

Olen nyt vetänyt kaksi päivää löysin rantein tässä pirtissä, imuria heilutellut pikakaarissa ja eilen en suorittanut edes niitä kokkailuja ja kuulkaa, sen kyllä huomaa. Tänään on pakko pyykätä ja suorittaa siivoiluja vähän huolellisemmalla tyylillä. Ruokaakin pitänee kokkailla jossain välissä mutta muilta osin ajattelin jatkaa NYPDBlue-maratoniani. Ekat kahdeksan jaksoa on katsottuna, eli ekasta tuotantokaudesta on vielä 4 levyllistä jäljellä. Tsiisus!

Ja nyt, täällä välkähti valot ja katuvalo-osasto pimeni eli oletanpa melkein että eilisen aamun sähkökatko toistuu näillä näppäimin. Wish me luck, ehkä ehdin juuri ja juuri saada tämän eetteriin ennen kuin pimeys lankeaa. Se on moro ja viettäkää mukava perjantai!