Näin meillä herkutellaan karppaillen. Etualalla broilerin filepihvi joka on ruskistettu ja haudutettu sen jälkeen kypsäksi pienessä nestetilkassa johon upotin useamman valkosipulikynnen. Päälle heitin puolen sentin siivun arlan fetajuustoa. Nam.
Oikeassa etunurkassa taas pakasteesta kaivettuja ranskalaisia vihanneksia jotka on paistettu runsaassa voissa pannulla ja mausteena, arvatenkin, kaksi valkosipulikynttä puristettuna. Takana eilen illalla tekemääni herkkusalaattia, sitä samaista jota tänä aamuna kehuin.
Äkkiseltään laskettuna tässä satsissa oli hiilareita peräti 7,5 g eli ei paha ei. Kaloreita saati rasvojakaan ei pahemmin ollut joten pahoin pelkään että nälkä yllättää jo viiden-kuuden kanttiin tänään, eilenhän se pääsi yllättämään vasta iltaseiskan kanttiin. Tuolloin tosin ruokana oli paistetut kananmunat tonnikalalla, tomaatilla ja fetalla päällystettynä sekä ranskalaiset vihannekset joten proteiineja annos käsitti varsin mukavissa määrin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.