Olen viime aikoina nitkahtanut täysin Enimmäkseen Harmittoman pauloihin, kiitos kertakaikkisen upean mansesteri-joulukalenterin ja Tiinan soljuvan sanankäytön. Tiedä sitten onko tämä luvallista vaiko ei, mutta näin tässä nyt pääsi käymään että en kertakaikkiaan pystynyt vastustamaan kiusausta ja niinpä otin ja kaappasin Tiinalta tämän tekemän yhteenvedon vuodesta kysymysten osalta, vastaukset sivaltelenkin sitten omasta päästäni.

Taidanpa olla vielä niin törkeä että ojennan kyseisen yhteenvedon muidenkin käytettäväksi, saapa nähdä veteleekö Tiina "ympäri korvia" tästä hyvästä. Hups...

 

2010

1. Mitä sait synttärilahjaksi?
Mitä enemmän ikää tulee, sitä heikommin muisti toimii huomaan mä... Mahdoinko saada mitään? En ainakaan koruja, kai, enkä vissiin kirjojakaan. En ehkä mitään?

2. Seurustelitko?
Itseni kanssa kerran jos toisenkin. Oikein muiden kanssa enää parane seurustella, saattaisi tuo aviopuoliso ärähtää...

3. Pussailitko peiton alla?
Todennäköisesti en. Minä kun kammoksun pään päälle kiskottuja peittoja joten pussailut suoritetaan järjestäen niin että päät ei ole peiton alla.

4. Oliko sinulla kesätyö?
Ei. Eikä muutakaan työtä. Luuseri!

5. Mikä oli suurin saavutuksesi tänä vuonna?
Kyllä se oli ehdottomasti se että tajusin etten missään nimessä halua enempää lapsia. En. EN!

6. Mihin petyit?
Suomen politiikkaan oli sitten kyse rahasta tai ihmisistä. Ei toimi tuo. Petyin myös lähikaupan leipähyllyllä kun siellä ei ollut sitä leipää jota spede himolla syö. Petyin myös muutaman kerran pojan 16v touhuihin ja itseenikin ehkä kerran kaks. Petyn edelleen about päivittäin milloin mihinkin, yleisimmin ehkä siihen että juuri järjestämäni eteinen näyttää kaatopaikalta aina kun kuka tahansa alle 20-vuotias tulee ovesta sisälle ja siihen että aina kun menen yläkertaan on siellä likaisia vaatteita lattioilla. AINA! Mutta eikös pettymykset kuulu elämään?

7. paras muisto kaikista?
Voi näitä on niin MONIA! Miten niistä parhaan ruokkoat? Oikeastaan niitä hyviä muistoja on tältä vuodelta vaikka millä ja mitalla, parhaiten ehkä mieleen on jäänyt ne kerrat kun muut ihmiset on olleet pyyteettömästi hyväntahtoisia. Kyllä, niitäkin ihmisiä on edelleen olemassa, kiitos heille tätäkin kautta!

8. Paras vaate jonka löysit?
Se on ihan varppina joku siskon vaatteista... Ja onkin! En muistanutkaan että vaatekaappiin on "unohtunut" siskon ihana lila paita. Se on ihan ehdoton lempparini! Onneksi siskokaan ei muista että se on jäänyt minun kaappiini.

9. Lempivaatteesi?
Tekis mieli sanoa että paksu adidaksen kylpytakki mutta ei, kyllä ne on villasukat. Tai ei, oikeastaan ihan ehdoton lemppari onkin ne karvatumpelot. Ne just!

10. Tuliko perheeseenne uusi perheenjäsen?
Jaa-a. Ei kaiketi. Kärpäsiä ja hämiksiä ei vissiin lasketa?

11. Muuttiko naapuriin uus tyyppi?
En oikein tiedä. Oli niinkun muuttavinaan mutta on nyt kadonnut kuin pieru saharaan. En sillä että utelias olisin tai tietäisin naapureiden liikkeet minuutilleen mutta kyllähän sen nyt näkee sokea sikakin jos pari vuotta tyhjänä olleessa naapuritalossa tehdään kuukausitolkulla remonttia ja remontin jälkeen asutaan kuukausi ja sen perään tontin reunaan ilmestyy "asuntoesittely"-lätkä ja ketään ei sen esittelyn jälkeen näy missään. Talvella olettaisi kuitenkin että lumet luodaan pihasta mikäli talossa asutaan? Tai lumihangessa näkyisi edes kengän jäljet?

12. Oletko tutustunut kokonaan uuteen ihmiseen?
En kai. Juu en. En ainakaan fyysisesti, kasvokkain. Blogistanian kautta onkin tullut tutustuttua useampaankin. Muka.

13. Särkyikö sydämesi?
Ei se taida olla särkyvää mallia.

14. Särjitkö jonkun muun sydämen?
Pyrin aina siihen etten särje enkä riko mitään. En sydämiä sen enempää kuin astioitakaan.

15. Mitä muistat vuodelta 2010?
Aika vähän mitään spesifiä mutta hirveästi kiirettä, melua ja huutoa, naurua, tappeluja ja imurointia siihen sisältyi. Ruoanlaittoa, leipomista ja kutomista. Niin ja ikimuistoisen kuuma kesä!

16. Jouduitko kertaakaan sairaalaan?
Jouduin ja useampaan kertaan. Tosin vain käyntimielessä, kiitos kuulovammaisen tyttären ja hengitys- ja näköongelmaisen pojan. Jep jep, helmikuussa mennään taas!

17. Sammuitko?
Kerran jos toisenkin. Toisinaan jopa istuma-asentoon nojatuoliin. Tosin osaan sammua ihan ilman alkoholia, siihen riittää ihan lämmin viltti, väsymystila ja ihmeellinen pakkomielle tuijottaa telkkaria vaikka silmät lupsuukin.

18. Aiotko lopettaa tupakanpolton uutenavuotena?
Jaa että taas. En. Jos nyt satun nitkahtamaan uudelleen röökiaskille niin se on ihan selvä juttu että lähimpään pariin vuoteen en lähde lakkoilemaan uusiksi. Nih!

19. Paras koulumuisto?
Se ettei ollut kevät- eikä joulujuhlia. Ei kiva lapsille mutta äidille joka on viimeisen 12 vuotta juossut kolmen koulun ja parin eskarin juhlissa tämä juhlattomuus oli ihan in ja pop ja tervetullut systeemi, mikään kun ei ole yhtä ärsyttävää kun repiä MONTA tenavaa yhtäaikaa juhlatamineisiin aamuseiskan aikaan.

20. Saitko jotain kauan odottamaasi?
En. Pilkkihaalarit on edelleen löytötavaratalon tangolla. Eikä sitä hinkuamaani dremeliäkään ole näkynyt. Hmph.

21. Värjäsitkö tukkaa?
Joo! Tai en, parturi värjäs! Mutta hei, leikkasin! Tai siis leikkautin! Liki kolmekymmentä vuotta pitkähiuksisena lensi romukoppaan, jei!

22. Lakkasitko varpaankynsiä?
En. Enkä pahemmin sormienkaan, kaikki ihanat kynsilakkani kun on kadonneet kuin pieru saharaan vessan peilikaapista. Helketti soikoon!

23. Paras kenkäostoksesi tänävuonna?
... enpäs muuten ole tainnut ostaa kenkiä tänäkään vuonna. Tai olenpa, kaikkea sitä nyt tuleekin valehdeltua. Prinsessan kuomat on ihan ensteks paras kenkäostos tälle vuodelle!

24. Mitä tv-ohjelmia seurasit?
Eihän tähän voi vastata. Tulee loppumaton lista, seurannassa kun on ollut Vastaparit, Frendit, Frasier, Gillmoren tytöt, Emmerdale, Kauniit ja Rohkeat, Kaiken maailman kampaamot, Himohamstraajat, Kummankaata, CSI Miamia ja vaikkas mitä. You name it, I have seen it. Noin suunnilleen.

25. Ajoitko kertaakaan ojaan/meinasitko?
Tänä vuonna missasin moisen. Ja viime vuonnakin. Pari vuosi sitten taisin olla likellä. Mutta ei siitä sen enempää, totean vain sen verran että repsikan penkillä istunut ukko oli otettu vaimonsa taidosta pitää auto tiellä, vaimo itse oli ennemminkin häpeissään siitä että oli päästänyt ajotilanteen siihen pisteeseen että joutui tekemään korjausliikkeen jos toisenkin. Hyi hyi! Soratiet ja kiire, ei onnistu toiste, nih!

26. Mikä biisi tulee mieleen kesästä 2010?
Aarne Tenkanen; Hemaisevan seksikäs pörröpää. Ei kannata kysyä miksi, tuli vain ekana mieleen tästä kysymyksestä. Oikeastaan se olisi varmaankin Juha Tapion Kaksi vanhaa puuta.

27. Entä talvesta?
HIM; in joy and sorrow. Tai ehkä sittenkin Leevi and the leavings; jouluaattona kännissä. Tai ehkä sittenkin Antti Tuisku; juuret. Josta en todellakaan pidä mutta jota vieressä istuva prinsessa kirkuu korvaan vaihtoehtona. Hmph.

28. Kävitkö elokuvissa?
Juu. Shrekin uusin tuli katsottua ukon kanssa kaksin lemmenlomalla. Just. Niin ja Poutapilviä ja lihapullakuuroja tuli katsottua lasten kanssa hiihtolomalla. Alvin ja pikkuoravat kakkonenkin on kuulemma tuijoteltu leffassa. Jahas.

29. Tuliko kaamosmasennus?
Nääh. Mutta väsymystä on ollut havaittavissa.

30. Mitä odotat vuodelta 2011?
Unkarin matkaa! Teinin valmistumista! Töitä! Kesää! Vaikkas mitä!