Siili. Vai miksi muuten kippo (huom vain yksi) olisi suunnilleen puhtaaksi nuoltu? Tämä käyminen tosin aiheuttaa kaksijakoisen fiiliksen; hienoa ja kamalaa! Pakkohan se on jatkaa tarjoilua ja toivoa että jatkossakin kaveri on niin fiksu että tulee juuri oikeaan aikaan eli vasta sitten joskus puolenyön jälkeen, aiemmin siiliä ei eilen kipolla näkynyt. Pikkumetsän tarkastus on muuten tullut osaksi päivittäisiä rituaalejani ja ei, ainakaan vielä siellä ei ole näkynyt jälkeäkään uudesta ketun uhrista.

Eilinen oli simppelisti hyvä päivä. Syy julmetulle ketutuksellekin löytyi, siis se ihan perimmäinen. Menkat. Niitä ei olekaan näkynyt varmaan lähemmäksi vuoteen, jos oikein muistan. Eipä niistä nytkään ohjelmanumeroa pysty tekemään, pikkuhousunsuojalla pärjää mennen tullen. Ihanaa! Tuoreessa muistissa on ajat jolloin piti ravata vaihtamassa sidettä ja tampoonia ja kaiken aikaa tuli silti epäiltyä että ihan kohta tulee yli suojuksista.

Siivoilin aamupäivästä, odottelin ukkoa kotosalle ja heti tämän kotiuduttua säntäsimme autoon. Parinkymmenen kilsan päässä on ehkä loistavin uimapaikka ikinä ja sinne me suuntasimme, pulikoimme aikamme ja ostimme jäätelöt rannan jäätelökiskalta. Takaisin ajellessamme päätimme poiketa tutkimassa löytäisimmekö sen ukon nuorimma siskon talon alueelta johon he muuttavat ja kas, siellähän sekä sisko että tämän mies lökötteli aurinkotuoleissa takapihalla remonttitauolla.

Kotiuduttuamme ukko lähti käymään ukon siskolla tapaamassa siskon eksää, ukon sisko puolestaan polkaisi meille samalla keikalla kun oli lähdössä kylille kavereitaan tapaamaan. Juoruttiin niitä näitä ja ukon sisko jatkoi matkaansa suunnilleen samantien kun ukko kotiutui. Minä haaveilin olkkarissa ropellilampusta, sellainenhan on vain makkarissa ja kyllähän se niin on että tänään sellainen haetaan olkkariinkin ennen kuin lähdetään uimaan.

Lämmin olis, ja se on ihanaa se! Silti, olisi oikein kiva istua nojatuolissa ilman että hiki valuu noroina vaikka koetat olla täysin liikkumatta. Jiihaa! Ja nyt päätän tämän tynkäpostaukseni tähän sillä ulkona käy pienimuotoinen tuulenvire ja siellä on miljoona kertaa vilpoisempi istua kuin täällä sisällä. Se on moro ja viettäkää kivakivalauantai!