Okei, torstaihan se on mutta meillä vietetään silti tänään pizzaperjantaita. Perjantaina saatamme viettää sitten hernerokkatorstaita, niin tai sitten emme. Rokkaa kun ei syö pienemmistä kuin prinsessa. Ja näillä lähdettiin!

1310638054_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

eli pari pussia palvikuutioita ja toinen mokoma juustoraastetta. Pizzan lisukkeetkin on livahtaneet jo kuvaan, paitsi ne tomaattipyreet. Ja tällä jatkettiin!

1310638164_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

sipulia jauhelihan seasta EI sovi unohtaa, sipulikuutioita livahti joukkoon 200 grammaa. Nam. Näistä kuvista syntyykin jo (miinus ne lisukkeet) oiva yhdistelmä eli tadaa!

1310638247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lurpsis! Nämä vienet veitikathan päätyi runsaalla tomaattipyreellä1310638830_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja reippaalla juustoraasteella (500g per pelti)

1310638342_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja niillä lisukkeilla höystettyjen pohjien päälle

1310638420_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tähän tapaan...

1310638481_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koko komeudet lensi, yksi kerrallaan tietty, uuniin 275 asteeseen alimmalle tasolle sillä näin on Rabbe Grönblom, Kotipizzan luoja ja kauppaneuvos, televisiohaastattelussa ohjeistanut. Paistoaika, 10-15 minuuttia, meni ilmaa nuuskien ja kas, uunista koluttiin esiin tämä herkkupelti

1310638715_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja tilalle lennähti toinen vastaava kaveri. Nam. Nam. Ja vielä kerran nam. Nih!