Okei, torstaihan se on mutta meillä vietetään silti tänään pizzaperjantaita. Perjantaina saatamme viettää sitten hernerokkatorstaita, niin tai sitten emme. Rokkaa kun ei syö pienemmistä kuin prinsessa. Ja näillä lähdettiin!
eli pari pussia palvikuutioita ja toinen mokoma juustoraastetta. Pizzan lisukkeetkin on livahtaneet jo kuvaan, paitsi ne tomaattipyreet. Ja tällä jatkettiin!
sipulia jauhelihan seasta EI sovi unohtaa, sipulikuutioita livahti joukkoon 200 grammaa. Nam. Näistä kuvista syntyykin jo (miinus ne lisukkeet) oiva yhdistelmä eli tadaa!
Lurpsis! Nämä vienet veitikathan päätyi runsaalla tomaattipyreellä
ja reippaalla juustoraasteella (500g per pelti)
ja niillä lisukkeilla höystettyjen pohjien päälle
tähän tapaan...
Koko komeudet lensi, yksi kerrallaan tietty, uuniin 275 asteeseen alimmalle tasolle sillä näin on Rabbe Grönblom, Kotipizzan luoja ja kauppaneuvos, televisiohaastattelussa ohjeistanut. Paistoaika, 10-15 minuuttia, meni ilmaa nuuskien ja kas, uunista koluttiin esiin tämä herkkupelti
ja tilalle lennähti toinen vastaava kaveri. Nam. Nam. Ja vielä kerran nam. Nih!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.