Ai niin, unohdin ihan kertoa. Kokeilin prinsessan kuulokojetta mökillä. Tiesittekö että ihmisen liikkumisesta kuuluu ääni, ainakin silloin jos tämä istuu lattialla ja liikuttaa jalkojaan? Tiesittekö että myös kynsien yhteen napsuttelu on äänellinen toiminto, ei suinkaan ainoastaan se että niitä napsuttaa pöydän pintaan? Ja tiesittekö tätä! Tiina Lymin ääni ei ole Tiina Lymin ääni! Tai siis todnäk on, minä tosin olen ollut Tiina Lymin kanssa samaan aikaan yläasteella, kaveria ja jopa kerran jos toisenkin samoissa kotipippaloissa.

Päädyinkin siis siihen että kuulokoje vääristää maailmaa. Ja koventaa ääniä. Ja aiheuttaa äänimaailman jonka vuoksí ymmärrän täysin mitä hoitaja sanoi prinsessalle TAYSissa; totuttele vaikka tunti kerrallaan joka päivä sillä äänet saattaa pelottaa. Hittolainen, tällä tuli melkein kakat housuun kun tuuppasi lapsen kojeen korvaan ja hei, äänet ei takuulla ollut oikeanlaisia ja aitoja sillä a. se koje on säädetty prinsessalle ja b. sen korvakappale on tehty prinsessan korvan mukaan.

Tosin se korvakappale sopi täydellisesti. Okei, myönnän jopa sen että 30v vanhempi kuin prinsessa. Siis likipitäen. Saattaa toki olla että kun olen tottunut omaan äänimaailmaani niin oikea äänimaailma onkin pelottava. Päänsärkyä aiheuttava. Ennen kaikkea, pelottava! Miten ihmeessä voi kuulua ääntä siitä kun liikutat jalkaasi lattialla? Miten ihmeessä voit kuulla ääntä kun rapsutat housujasi? JÄRKYTTÄVÄÄ!!!