Pakko se on kuulkaa myöntää että johan jännitti. Siis se arviointikeskustelu. Onneksi se jännitys meni nopeasti ohi ja osansa jännityksen katoamisella oli varmasti rehtorin paikalle pyörähtämisellä. Tämä näet tuli kertomaan kuinka hyvä ohjaaja allekirjoittaneesta vielä tuleekaan, kaikista kun ei tule ja siitä hän oli juuri saanut karvaan esimerkin kun joutui laittamaan viikon harjoittelun jälkeen opiskelijan ulos talosta.

Keskustelu meni hyvin kun alkuun päästiin ja tadaa, tärkeintä kaikessa, hyväksytty! Työmaalta lähtiessä oli jokseenkin kepeä askel, teki mieli suorastaan pomppia autolle. Pomppimiset sai kyllä jäädä samantien, prinsessa näet odotteli kärryn vieressä ja piipahdimme tämän kanssa pikapikaa kotona noutamassa pari Kappahlin lahjakorttia ja postipakettilapun. Ehdittiin siinä huutaa ukollekin heit samalla ja kas, kotvan kuluttua me pyörimme jo Kappahlissa neidin kanssa.

Collegehousut, pitkähihainen pusakka ja farkkutunika, siinä eilisen saalis. Niin ja sukkia tuli ostettua. Kappahlista siirryimme heseen syömään, noin ikäänkuin juhlan kunniaksi ja hesestä siirryimme sujuvasti sittariin josta mukaan tarttui Clearasilin pesunestettä prinsessalle ja pojalle 15v, shampoota ja suihkutettavaa hoitoainetta. Kotimatkalla kurvattiin postin kautta ja nappasin viimein mukaani Buzzadorilta saamani uusimman paketin joka sisältää Doven hoitoainetta. Eilen sitä ei ehditty testaamaan mutta haisteltiinhan putelia ja voi pojat mutta on hyvä tuoksu!

Kotiuduttuamme nakkasimme kamat sisälle ja prinsessa sovitteli uusia vaatteita päälleen ja lähtipä tuo vielä mukaan spedeäkin hakemaan. Junnukin ehti sopivasti kotiin juuri kun kurvasimme takaisin pihaan joten vuorossa oli läksyjen tarkistusta, sopan lämmittämistä ja muuta vastaavaa kotitouhua. Olin kahden vaiheilla ryhdynkö siivoamaan siivoamaan mutta jostain kumman syystä päätin antaa homman olla ja siivoan vasta tänään kun saan speden kiikutettua tarhaan, nythän minulla on periaatteessa TÄYSIN vapaa päivä.

Siivoamisen sijaan kaivoin olkkarin pöydän alta erinäisen määrän lankakerien jämiä ja pyörittelin ne uudelleen kerille ja kas, vaikka nyt en muistanutkaan ostaa sitä lankaa eilen niin ei hätää, ainakin yksiin sukkiin langat löytyi vielä keränjämistä. Luvassa on siis raidalliset sukat, aivan kuten alkuviikostakin kutomani. Poika 15v palaili koulun liikuntapäivän laskettelureissulta iltasella ja valitti jalkojaan, kovin oli tulleet kuulemma kipeiksi.

Suihkussa käytyään tämä mittasi lämpöään ja kas, ilmanko pojan silmät oli jokseenkin harittavaa mallia sillä kuumeenhan tuo oli onnistunut hankkimaan. Lievää huolta aiheutti pojan toteamus siitä kuinka rintaan pistää yskiessä eli nyt tässä ollaan jokseenkin kyttäyslinjalla. Kunhan nyt ei onnistuisi saamaan äitinsä tautia mokoma, se kun ei ollut kiva se. No, täytyypi katsella miten tuo tänään jakselee ja lähteä iltapäivästä lekuriin jos näyttää siltä että aihetta himpankin on.

Illalla olin niin rättipoikkikuollut että se oli siinä ja siinä että jaksoin katsella Pulkkisen. Gene Simmonsista en nähnyt kuin alkulaukaukset, jotenkin uni iski kesken katselun. Yöllä unessa kuulin kuinka ukko hääräsi spedelle kuivia petivaatteita tämän pissattua sänkyynsä mutta tosiaan, kuulin sen unessa joten uneksi sitä sitten luulinkin. Karu totuus onkin sitten toinen, poika oli tosiaan pissannut ukon aamuisen viestittelyn mukaan petiinsä.

No, harvoinpa näitä on sattunut, taitaa olla toinen kerta sen jälkeen kun poika luopui lopullisesti yövaipastaan. Luvassa on siis myös pyykkäystä tälle päivälle ja mikäs siinä, tässähän se menee näpsäkästi samalla kun raivaa paikkoja sieltä täältä. Ajattelin olla niin tyly ja tympeä että kerään kaiken vähänkin turhana pitämäni ja kiikutan jätesäkissä saunalle, tuntuu että talo on aina vain täynnä kamaa jota kukaan ei käytä.

Vaan jaa. Sitähän pitäisi alkaa kohta herätellä junnua kouluun. Prinsessa menee onneksi vasta ysiin ja poika 15veehän jää äidin seuramieheksi kotiin. Tästä saattaa kehkeytyä vielä vallan mainio päivä, niin mahdottoman paljon oloa kevensi ensimmäisen tutkinnonosan hyväksyntä eilen. Viettäkää siis kivakivatorstai, minä pyrin samaan ja se on moro!